lauantai 27. tammikuuta 2018

LiLu-Show 2018 (LA ilta)


Tässä LiLu-shown hieno esiintyjäkaarti tammikuulta 2018. Eläytymistä, itsensä ylittämistä ja mahtavaa musiikkia!



Tämän illan erikoisuus oli, etten itse ole ottanut seuraavia kuvia. Kamerani kiersi kädestä käteen, valtaosa kuitenkin Sofian otoksia. Hyvin välittyy esiintymisen ilo ja osaaminen lavalla.



Katso pieni videonpätkä Linnankosken lukion viralliselta FB-sivulta: LINKKI 






  Pitää varmaan useammin antaa kuvausvastuu muille - hienoja kuvia!

 On aina yhtä ilahduttavaa saada LiLun entisiä muusikkoja lavalle! Heidän ammattitaitonsa ja esimerkkinsä antavat nostetta aloittelevien muusikoiden esiintymiselle, antaa esimerkkiä ja uskoa. Kiitos Markku, Luca, Juho, Lasse, Juha, Milla ja Uki!

Erityiskiitos Janne B:lle, joka teki pitkää päivää miksauspöydän ääressä ja oli ensimmäisenä ja viimeisenä "salilla".

Tässä kohtaa täytyy kiittä myös media-tiimin työpanosta, tutoreiden urakointia kahviossa ja taustatöissä. Moni opettaja oli mukana auttamassa. Suuri kiitos teille!
 


Yleisössä oli paljon ystäviä, sukulaisia ja LiLu-shown entisiä esiintyjiä. Moni, vain 1-2 vuotta sitten itse showssa ollut muusikko muisteli pieni haikeus äänessään menneitä esityksiä. Ehkä vielä joskus ehtii koota bändin ja tulla takaisin!



 Luca ja Juho ovat toimineet showlaisten mentoreina harjoituksissa. Arvokasta kannustusta ja ammatillista tietoa on jaettu nuorille esiintyjille!

 En ymmärrä, miten Anu T-B aina onnistuu omien töidensä lisäksi saamaan tämän huikean esityksen koottua. Tänä vuonna harjoittelu oli haasteellista, kun lukiolaiset vaeltavat oppitunneilla WSOY:n ja Ruusupuiston väliä. Jotain hyvääkin: esityspaikka oli Grandin suuri sali, missä lava, äänentoisto ja valot antoivat hienot puitteet showlle. Kiitos, Anu! Olet ihan uskomaton!

Tämän päivän lukiota tavataan arvostella yhteisöllisyyden puutteesta. Sellaisesta ei ollut näkyvissä mitään, kun esiintyjät, tekniikka ja avustajat harjoittelivat yhdessä ja tekivät lukuisia työtunteja tavoitteen saavuttamiseksi. Tätä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti