keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Itsenäisyys ja ylioppilaat - aihetta juhlaan!

 Keskiviikkona (5.12.) aamupäivän ajan keskityttiin opiskeluun, vaikka liput jo liehuivat ikkunoiden ulkopuolella. Itsenäisyyspäivän juhlaan liittyy aina myös syksyn ylioppilaiden juhla. Tänä vuonna ilo oli vähintään kaksinkertainen: olemmehan päässeet muuttamaan takaisin omaan LiLuun viime viikolla!









 Tiistaina - eilen - oli tulevien ylioppilaiden kenraaliharjoitus. Lakit järjesteltiin lakkiaispöytään ja protokolla käytiin läpi.










Miro esitteli tabletin kautta säädettävää valo- (vai oliko se sittenkin ääni?-) pöytää. Uusi tekniikka helpottaa monia asioita, mutta vaatii myös harjoittelua.
 Ylioppilasjuhlassa koulun laulajat, muusikot ja kuoro pääsivät loistamaan! Heinoja esityksiä!!


 Lakitettavien ilo, päämäärään pääsy, on aina yhtä ilahduttavaa. Paljon on tehty työtä, välillä on usko meinannut loppua mutta lopulta on päästy loppuun.
Rehtori pyysi omassa juhlapuheessaan ylimääräiset aplodit koulumme opettajille. Niihin oli helppoa yhtyä: opettajakuntamme tekee hyvää työtä!



Itsenäisyyden huomioiminen syksyn lakkiaisjuhlassa - vai onko se toisinpäin? - tekee juhlasta erityisen. Ilman tätä itsenäistä, vapaata ja rakasta isänmaata, emme istuisi vuodesta toiseen iloitsemassa Linnankosken lukion uusista ylioppilasta.

Onnea vastavalmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti