perjantai 8. helmikuuta 2019

LiLun helmikuu 2019

Kuvan mahdollinen sisältö: 5 henkilöä, sisätila
Kuva: Anu T-B
Äidinkieltä ja musaa teemaopintojen kurssina yhdistänyt Biisikurssi piti välituntikonsertin musaluokassa. Itse sanoitetut, sävelletyt ja sovitetut kappaleet saivat isot aplodit! 🎶// Anu T-B



Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka
Kuva: Ripsa H.
En ymmärrä, mistä tulee sellainen käsitys, että ope-huoneessa olisi aina kahvin kanssa pullaa? Tällä viikolla on tarjoilut olleet kohdillaan.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö
Kuva: Juuso M.
Brysselin kone on laskeutunut ja Euroopan ytimessä ollaan! // Juuso M.
Parisen kymmentä (?) opiskelijaa yhdessä historian ja yhteiskuntaopin opettajien Juuson ja Veikon kanssa tutustui EU-asioihin paikanpäällä.


 Koeviikko muuttui "päättöviikoksi" ja abit saivat päivittäisen koulunkäyntiurakkansa päätökseen. Tutorit pääsivät viimeisenä koepäivänä ope-huoneeseen pizzalle kiitokseksi alkuvuoden urakoinnista!


 DuuniTehdas järjestettiin 5. kerran ja Linnankosken lukio + aikuislinja oli mukana omilla osastoillaan. Kiitettävä määrä lukiolaisia oli mukana etsimässä kesätöitä ja tutustumassa tarjontaan.




 Senioreiden ja alumnien tapaaminen oli siirretty poikkeuksellisesti helmikuulle (yleensä on jo syksyllä).  Juhlaohjelmassa oli mm. kirjoituskilpailuun osallistujien palkitseminen. Tuomen-perheen dynastia pokkasi monta kunniamainintaa.





 Illan aikana kuultiin lukiolaisten musiikkiesityksiä.


Ja illan lopuksi seniorit pääsivät tutustumaan koulun uusittuihin tiloihin ja uusiin opiskelu- / koejärjestelyihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti