sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Musikaaliprojekti Ava ja Frank - harjoituksista esityksiin

Avan ja Frankin myrskyisä rakkaustarina kerrotaan pääosin50-luvun musiikin säestyksellä. Paljon on projektiin osallistujien täytynyt antaa aikaansa. Esityksen valmiiksi saattaminen vaatii harjoituksia, harjoituksia ja harjoituksia. Kuvakoosteessa harjoituskuvia, kuvia ennen esitystä ja muutama myös showsta. Olette ruusunne ansainneet!! Kiitos!!! Lehtistötilaisuus.
 Joonatan: korvaamaton! Valot ja äänet toimivat hienosti. Opiskelijoista mukana Mila, Enni, Niila ja Arttu.
 Hieno roolityö: Dolly Sinatra - Ellen. Luontevaa ja luotettavaa näyttelemistä! (Suosikkini, ehdottomasti!)
 Tanssijat loistivat läpi esityksen niin espanjalaisina, mafiosojen taistelupareina ja afrtikkalaisina rytmeinä kuin 50-luvun tanssijoina: Emilia, Erin, Riitta, Sompo ja Khoa. Tanssien avulla otettiin yleisö mukaan ja siirryttiin jouhevasti maasta toiseen.


 Katariinan esittämä Nancy sai aika-ajoin kylmiä väreitä aikaan. Vaativa rooli ja hienosti vedetty!Tässä kuvassa lisää suosikkeja (ylärivissä): Mrs. Meyer - Rasmus (huikeaa suorittamista!) ja Willie Moretti - Touko. Ette arvaa, miten tärkeitä nämä sivuroolit on!! Hienoa, että löytyy upeita näyttelijöitä jokaiseen rooliin.

 

 

  Perjantaina (10.5.) ohjaaja (Leila) ja kapelimestari (Anu) keräsivät joukkonsa tsemppitilaisutteen (ja ryhmävalokuvaukseen). Kuvat ovat mukava muisto, lasi (alkoholitonta)skumppaa luo esiintyjille hyvää fiilistä loppurutistukseen. Koko viikon esitysputki ei ole ollut helppoa.

 Erin - yksi suosikeistani - meikkaa tässä ennen näytöksen alkua. Roolit: Gerina Evans, lehdistöagentti ja Ben Cole, Lanan ystävä. Sisarukset Ava ja Babbie (Ruusa ja Tiia). Tämän kaksikon yhteispeli toimi hyvin näyttämöllä!
Ruusa teki Avan roolissa vahvaa eläytymistä läpi näytelmän. Välillä roolihahmoa rakasti, välillä vihasi. Ei ollut vaikeaa löytää yhtymäkohtia tämän päivän julkkisjuorujen maailmaan.
 Näytöksen aikana tutorit kattoivat II-kerroksen aulaan VIP-pöytiä ja valmistelivat leivoksia. Kännykän mittaustoiminnon avustuksella saatiin oikeankokoiset siivut. Aulan valot oli näytännön ajan sammutettu, jottei valohaittaa tullut esitykseen. Hienolta kuulostivat vaimeat musiikkinumerot myös aulaan.

 Castingista voi ohjaaja-Leilalle antaa huoletta täyden 10!  Toimittaja Mortimerin roolia Emmi teki takuuvarmasti yhdessä Erinin ja Isabellan kanssa. Uskottavaa ja oikea-aikaista näyttelemistä, mikä on vaikeaa ja tarkkaa työtä. Hyvin suoritettuja rooleja! Emmille vielä ylimääräiset +++ kappaleesta "Toinen".

 Nämä matadorit jäivät mieleen kitaroineen! En edes uskalla ajatella, miten monta tuntia Anu on viettänyt aikaa tehdessään kaikia näitä sovituksia.
 Upeat sivuroolit Ada (Nancy Jr.) ja Tiia  (Babbie-sisko).Bändi: Laura, Jenni, Toivo, Eino, Tatu, Onni, Sonja ja Eero. Vakuuttavaa ja hyvää työtä läpi esityksen. Minuun teki vaikutuksen erityisesti Einon saksofoni, Onnin ja Eeron espanjalainen kitarointi ja Sonjan viulu. Lauran yökerholaulaja oli ihan ykkönen!
Ava ja Frank - Ruusa ja Leevi. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti