maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kilpailu siirtyy eteenpäin!! Moskova ei ollut vielä valmis!


Ilmeisesti Moskovalainen lukio oli kuullut kovasta ja "iskukykyisestä" porvoolaisten nuorten joukkueesta, koskapa maanantaina kilpailusta ei tullut mitään!   Joukkueeseen kuuluvat: (vasemmalta) Katri Laitinen, Katariina Päivärinta, Minna Vesander, Oskari Mällinen sekä Salli Rautiainen.              
(Kaikki ymmärtävät tietenkin heti että otsikko ja aloitus on tarkoitettu mielenkiintoa herättäväksi tyyliin "IS", eikä sitä pidä ottaa ihan kirjaimellisesti.)

 Tosiasiassa yhteydet takkusivat jo ennen kilpailua sen verran, että Moskovalaisella lukiolla oli erillainen käsitys päivämääristä ja kellonajoista kuin täällä Porvoossa. Nyt yritetään uudelleen: Uusi kilpailupäivä on joko 2., 3. tai 4. toukokuuta. Aina myhäilevä ja hyväntuulinen Jaakko oli valmiina kilpailun käynnistymiseen - meillä tietotekniikka on poikkeuksetta pelannut (...kun on ammattitaitoinen tekijä mukana)!

 Tuomareiksi oli paikalle tullut hensinkiläiset psykologian opettajat Camilla Norkko ja Teija Jokinen-Luopa. Paikalla oli myös opetusneuvos Eila Räisä Opetushallituksesta.
Opetusneuvos Leo Pahkin (OPH) vastasi tuomariston nettiyhteyksien toiminnasta.
Nyt kun on tehty oikein kunnolla ja toiminnallisesti tämä kenraaliharjoitus, voisi ajatella itse kilpailun sujuvan mallikkaasti ja jopa voitokkaasti! Tsemppiä toukokuun alkuun koko joukkueelle!!