perjantai 1. kesäkuuta 2012

Perjantai oli kenraaliharjoitusten päivä

 Kuoro kerkisi vielä istuskella hetken ennen kun seuraava harjoitus alkoi. Koko ohjelma mentiin läpi huolellisesti monta kertaa. Luulenpa, että saamme jälleen kerran hienot kevätjuhlan ja lakkiaiset!

Jos jokainen lakitettava uusi ylioppilas kertoisi, miten oma lukiotaival on sujunut, saisimme yhtä monta yksilöllistä tarinaa kuin on lakitettaviakin. Joku on selvinnyt opinnoistaan kuin leikiten, toinen taas on joutunut tekemään asioita yrityksen ja erehdyksen kautta. Yhtäkaikki päämäärä on saavutettu!
Anu, directus musicus Vaikeuksien kautta voittoon! Pienistä ongelmista huolimatta saatiin lakkipöytä katettua ja lakit oikeaan järjestykseen. Huominen on uusille ylioppilaille tärkeä päivä - sen muistaa lopun elämäänsä.
Vielä kun kaikki (myös ystäväni Valtteri N.) tulevat paikalle hyvissä ajoin niin homma hoituu.

Muistutus uusille ylioppilaille: Ilmoitelkaa lukiolle "Missä olet?"-kysymykseen vastaus 1.10.2012 klo 18. (Tai ei ole niin nuukaa jos ilmoitus tulee pari päivää aikaisemmin tai myöhemmin.) Meitä kiinnostaa kovasti tietää, miten siipenne kantavat lukion jälkeen.

Tulkaa kertomaan valitsemistanne koulutusaloista Linnankoskipäivään 12.10.2012 - jos ei ensi syksynä niin myöhemmin. Lukioon saa aina palata katselemaan tuttuja luokkahuoneita ja tervehtimään entisiä opettajia!

Linnankosken senioreiden nettisivusto:
http://www.linnankoskenseniorit.net/