perjantai 2. marraskuuta 2012

Harjoitukset - PAIN - Round Porvoo in Rooms of Senses


 Musiikkiproduktioon osallituvat jäivät harjoittelemaan perjantaina iltapäivällä kuvioita kuntoon. Tällä hetkellä ryhmän fiilikset ovat hyvät, ei vielä jännitäkään yhtään.
- Ehkä sitten, kun tanskalaiset ovat täällä ja yhteisharjoitukset alkaa, joku totesi.

Hieno ja näyttävä juliste on valmistunut ja sitä jaetaan ympäri Porvoota. Musiikki ja tanssi kulkevat samalla tavoin ympäri Porvoota aina Runebergin kodin pihamaalta kävelysillan katveeseen. Mukaan tulijat saavat aimo annoksen nykytaidetta - ja välillä tarjotaan glögiä ja pientä suolaista iltapalaa.

 Mukana jutussa: Katri M, Paula S, Viivi K, Viveka N, Noora P, Natalia "Lia" H, Juho K, Leo L, Nico N, Oskar B, ja kuvaamassa Elina B ja Pi B still-kuvia. Draaman opiskelijat ja wanhat tarjoilemassa suolaista ja makeaa. Kaiken tämän kokoaa Anu T-B: mitä kaikkea hän on saanut haalia rekvisiitaksi! Alkaen lapioista ja mullasta ja päättyen tarjoilijoiden essuihin. Ensi viikon kaikki muusikot ja tanssijat ovat poissa omilta oppitunneiltaan. Se tarkoittaa, että kaikki voivat täydellä teholla harjoitella esitystä. Toki jokaisen täytyy huolehtia, että rästiin jääneiden tuntien asiat tulee opiskeltua.

- Fiilis on mahtava. Kiire on, mutta hyvä tästä tulee!

Viveka esittää oman kappaleensa Grandin kahvilassa. Monet koulumme lahjakkuudet pääsevät loistamaan! Tsemppiä!!!

Kertokaa tapahtumasta kavereille ja jakakaa osallistumiskutsuja fb:ssä:

Round Porvoo -in rooms of senses