torstai 14. helmikuuta 2013

Wanhat arvokkaasti


Salskeita nuoria miehiä ja kuvankauniita prinsessoja nähtiin torstaina Wanhojen tanssien avajaisesiintymisessa Urheiluhallilla. Tässä Anun ottama kuva kättelyseremoniasta.

Lisää kuvia ...


 Rehtori Wollsten sanoi Wanhojen juhlalounaalla, että vaikka kuinka monta kertaa on vanhojen tanssipäivän kokenut, niin aina se on yhtä ihana ja ainutkertainen. Jokaisen vuosikerran satsaus tanssien oppimiseen ja juhlan rakentamiseen on merkittävä  - koulutyön ja muun elämän ohella.

Ylpein mielin saimme katsella toisen vuosikurssin opiskelijoita kaikki yhdessä: vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset, ystävät, ryhmänohjaajat ja opettajat. On meillä vain hienoja opiskelijoita koulussamme!Minulla on ollut tapana (tämä on toinen kerta) valita aina mielestäni ihanimmat puvut: ykkössija rankingissani meni tälle "merenneitomaiselle" iltapuvulle, joka upeasti korosti kantajansa hyvää ryhtiä ja kaunista tanssia.Kakkospalkinto pukukisassani vasemmalla olevalle yksinkertaisuudessaan  tyylikkäälle silkkiselle iltapuvulle.


Emännälle kiitos! Aivan uskomattoman juhlalounaan keittiön väki oli koonnut nautittavaksi.  Liisa ja Jorma ovat kukkansa ansainneet! Vuodesta toiseen he näyttävät mallia siitä, mitä koulutuksella saadaan aikaan. Tämän kurssin aikana on opittu tanssimaan, käyttäytymään, kantamaan vastuuta, kannustamaan kaveria ja järjestämään juhla monelle sadalle vieraalle!Oikein paljon kiitoksia, vielä kerran! Ja hyvää talvilomaa!!!