perjantai 16. tammikuuta 2015

Infoja, treenejä, touhua


Ilmoitustauluille on ilmestynyt erilaisia ilmoittautumislistoja. Johannes miettii mihin abitreenien (tenttien) ryhmiin kirjoittaisi nimensä. Aivan loistava asuvalinta tähän räntälunta satavaan perjantaiaamuun: iloinen Hawaijinpaita!

2.vsk:n opiskelijoiden OPO-tunnit alkavat vasta talviloman jälkeen, mutta ilmoittautumislistat löytyvät jo nyt OPOjen isolta ilmoitustaululta 2.kerroksen käytävältä. Sinne siis jokainen kakkonen varaa itselleen sopivan ajan!

Uusia tutoreita haetaan koulutukseen. Katso linkin takaa tarkempaa tietoa, jos kiinnostut kurssista:
Lähetä tutor-hakemus.

Muusikot Anu-musamaikan ohjauksessa pitävät tiiviitä treenejä. LiLu-Show järjestetään PE 23.1. klo 19.00 LiLun auditoriossa ja se on samalla musadiplomin näyttö. Tänne!

LiLu-Show. 


Lisätiedoissa Innolukion finalisteja ja info teatterin lukiodiplomista.

LiLu-Show on häikäisevä ja hieno ilta, jossa koulumme muusikot pääsevät näyttämään taitojaan. Vuodesta toiseen esitykset ovat hurjan kovatasoisia ja niiden eteen on tehty paljon työtä. Mukana shown järjestelyissä ovat valo-, ääni- ja videoryhmäläiset.


 Samuli ja Perttu olivat perjantaina Uusimaan toimittajan haastattelussa. Poikien oma innovaatio on päässyt finaalivaiheeseen ja he menevät maanantaina Helsinkiin palkintojenjakotilaisuuteen. Samulille tämä on tuttua touhua, mutta Perttu on mukana ensimmäistä kertaa. Innovaatio on kuulemma vielä vähän "hys hys", mutta jotain musiikkiin liittyvää se kuitenkin on. Hienoa! Onnittelut! (Paikalla palkintojenjakogaalassa on myös pääministeri Alexander Stubb, ja pojat suunnittelivat yhteisen selfien näppäämistä hänen kanssaan.)

Innokampus
 Draamasta ja teatterista kiinnostuneet näyttelijät, käsikirjoittajat ja ohjaajat kokoontuivat kuulemaan infoa teatterin lukiodiplomista. Monin eri tavoin voi diplomin suorittaa - aina ei tarvitse olla lavalla, vaikka yhteinen näytelmä toteutetaankin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä draamaope-Leilaan ja valitse 4.jaksoon DRA3-kurssi. Lisää tietoa
täältä.
Ensi- ja seuraavan viikon pinnalla olevia asioita:

* ABI-info tiistaina 20.1. klo 13.15 auditoriossa
* 9.-luokkalaisten vanhempainilta torstaina 22.1. klo 18-20
* Wilma on auki ma-pe opiskelijoiden omia kurssimuutoksia varten
* Koeviikko 26.1.-3.2.
* Kipinä-Gnistan 2015 -tapahtuma Porvoon Campuksella 3.2. (TI). LiLun ja Bogyn opiskelijoista koostuva bändi Swish Birds esiintyy klo 15.15 ja klo 16.30. Tule kuuntelemaan hyvää musiikkia ja tutustumaan Porvoon koulutustarjontaan! Vapaa pääsy!