keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkuu - kohta juhlitaan!

Alkuviikkoon ajoittui viimeinen OPE-kokous. Kokouksessa käytiin läpi mennyttä lukuvuotta ja yo-tutkinnon tuloksia. Samalla suunniteltiin jo tulevan lukuvuoden 2016-17 asioita. Iso juttu on seuraavan vuoden aikana väistötiloihin siirtyminen (lopullisesti 3.jakson aikana) ja sen tuomat haasteet. Yhtäkaikki todettiin, että digi-loikkaa on otettu onnistuneesti eteenpäin ja OPS:n tuomista tiukista aikatauluista selvitty kunnialla (tästä kiitos ahkeralle Juhalle!).
Rehtorit ovat kukkansa ansainneet!

Lisää....Kokouksen loppuun "Anu ja Sävel Siskot" tanssittivat kesäloman tunnelmiin!

Lukioita on laitettu paremmuusjärjestykseen useampien lehtien toimesta. LiLu sijoittuu sijalle 187 MTV:n listauksessa. LINKKI
Hesarin listauksessa sijoitus on 218. LINKKI
Niin tai näin, rankkeeraukset kertovat aina hyvin yksipuolisen totuuden tilanteesta. Tänä keväänä iloitsemme suuresta valmistuvien määrästä, loistavista laudaattureista (kaksi 6. L:n tulosta) ja lukemattomista eximioista. Hienosti meni!


 Kellarin "Terveystiedon luokka" on saatu loppuun kalustusten suhteen. Helposti järjesteltävä perusluokka sopii monen oppiaineen opetukseen.
 Kellarin musaluokassa oli menossa musiikin kokeet: jokainen halukas sai antaa laulu/soittonäytteen täydentämään musiikin kurssin arvosanaa. Tässä pojat treenasivat kuorossa laulamaan Frederikin taannoista hittiä Tsingiskaanista: ... villinä ja vapaana, sua ei voi vangita, ah ah ah ah haa... Hei!
Ihan selvästi on jo kesälomatunnelmat mielessä.

 Vielä katsaus kevään juhliin valmistautuvaan juhlasaliin. Moni ääni/valo/media-ryhmäläinen lakitetaan keväällä ylioppilaiksi. Käynnissä oli uuden ryhmän perehdyttämisharjoitukset Ronyn ja Manun toimesta. Ensimmäinen oppitunti: miten tätä härveliä oikein ajetaan? Anulla ja äänentoiston ammattilaisilla on myös uusia haasteita edessä. Tämän monikerroksisen teknisen "kakun" kautta on tarkoitus saada kaikki langattomat mikrofonit toimimaan ensimmäistä kertaa. Ryhmäläiset arvoivat, että tänään saattaa mennä pitkään... Paljon pitää vielä tehdä, että lauantain juhlat on saatu kokoon.

Tsemppiä! kaikille yhteistä juhlaamme valmistaville. Eikä vähiten työryhmän opettajajäsenille, jotka omimen kokeiden ja korjausten ohessa tätä työtä tekevät.