torstai 16. kesäkuuta 2016

LiLun keskiarvoraja keväällä 2016

Lukion pihalla hienot istutukset saivat kunnon kastelun tämän päivän sadekuuroilta. Tänään julkaistiin lukioon valittujen nimet: 186 opiskelijaa on valittu ja alin keskiarvo on 7,25. Vähän nämä lukemat aina ruukkaavat kesän mittaan elää mutta tällä hetkellä tilanne on tämä. Ihan hyvä joukko on aloittavia lukiolaisia - varsinkin kun tiedossa on "liikkuva lukuvuosi". Rehtori kertoi ensi vuoden tilanteesta kevään päättäjäispuheessaan, että heti lukukauden alusta osa luokista siirtyy väistötiloihin. Tilat sijaitsevat pääsääntöisesti WSOY:n talolla ja Ruusupuiston parakeissa. Koko remontin ajan tulee liikunta-/juhlasali olemaan käytössä. Ruokala remontoidaan kesällä -17, joten koululounas tarjotaan aina omassa ruokasalissa. "LiLu liikku!"  kirjaimellisesti koko lukuvuoden ajan: ei muuta kun askelmittarit raksuttamaan - tästä saamme mukavasti metrejä huomaamatta välituntien aikana!Muuten... saneerausryhmän ensimmäinen kokoontuminen on ensi viikolla. Jos jollakulla on hyviä ajatuksia ja ideoita siitä, millaisia tiloja tai ratkaisuja uudistettu lukiorakennus kaipaisi, kannattaa pistää ideat eteenpäin!

OPO (minä!) on tavattavissa lukiolla vielä

 huomenna ja ensi viikon alussa. Jokainen tuleva ykkönen, joka ei vielä ole tehnyt kurssitarjotinvalintaansa, toivotaan paikanpäälle lukiolle tekemään valintoja. Jos ei nyt pääse niin viimeistään elokuussa koulun alkua edeltävällä viikolla.

Kesäharrastukseni geokätköily alkaa taas vetää puoleensa. Tässä etsiskellään Stensbölessä lymyilevää kätköä. (Minä otin kuvan, en kiivennyt.) Suosittelen kaikille luonnossa ja metsässä liikkumista aina ei tarvitse lähteä kauas. Tutustu Stensbölen alueeseen TÄSSÄ.

Geokätköilystä perustietoa.