perjantai 25. marraskuuta 2016

Ensi-ilta!! Can´t breathe - videot

 Perjantai-aamulla aurinko pilkahteli enteellisesti Campuksen aulaan - tuomaan hyvää onnea illan esitykseen.
Lisätiedoista löydät kuvia vähän treeneistä ja enemmän ensi-illan esityksestä.
Viimeisenä muutama video.

Jos joku teistä käy harvoin teatterissa - vaikka kerran vuodessa - suosittelen, käy nyt! Harvoin on tarjolla tällaista draamanäyttelemistä, musiikkia, tanssia ja visuaalista tekniikkaa samassa paketissa.


 Palaset alkavat olla kohdallaan. Perjantaina niitä hiottiin vielä oikeille paikoilleen.  Nopealla käytävägallupilla olivat tunnelmat positiiviset: kyllä tästä hyvä tulee, kivaa on! Ukin lisäys: toinen lämmin ateria ei olisi ollut pahitteeksi treenipäiviin. Tämä vinkki pistetään mieleen.

 Hyvissä ajoin ennen esitystä istumapaikat alkavat täyttyä Campuksen aulassa.

 Henkeäsalpaavan hienoa videotekniikkaa. Niin upeita, satuttavia, ajatuksia herättäviä ja visuaalisesti kauniita maailmoja saimme katsoa. Tästä suuret kiitokset (toipilaanakin hienosti jaksaneelle) Nikolaille!! (+ Juusolle!!) Näyttelijätyö oli ihan ykkösluokkaa. Teksti on haastava, ajassa vahvasti kiinni. Välillä tulivat kyyneleet silmiin ja toisissa kohtaa nauratti. Nuoret näyttelijät osoittivat loistavaa kykyä roolityössään ja tekstin tulkitsemisessa! Erityiskiitokset selkeästä artikuloinnista - siitä tunnistaa Näyttelijän isolla alkukirjaimella. Torben on jälleen tehnyt upeaa työtä.

 Tanssijoiden suoritukset olivat upeita. Vain muutaman päivän harjoituksilla onnistuivat tanskalaiset tanssikoreografit hitsaamaan toisilleen tuntemattomien nuorten askeleet yhteen. On kyllä hienoa, että LiLun nuoret pääsevät mukaan tällaisiin produktioihin saamaan ykkösluokan ohjausta ja opetusta!

 Koko produktion porukalle suuret kiitokset unohtumattomasta esityksestä! Kiitos Torben, Anu, Sylvia, Maria, Kasper! Ja kaikki kymmenet taustajoukkojen ihmiset alkaen Juusosta, Hannasta ja Jokesta. Unohtamatta valo- ja ääniryhmäläisiä - joita ilman mitään tällaista esitystä ei olisi voitu toteuttaa.

Videoissa kuulet, miten hienosti kuorolaisten äänet soivat! Olipa nautinto kuulla tätä!

Ja huomenna uudelleen. Tulkaa mukaan!

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4