sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

LV 2016-17 päättöjuhla ensin

"Liike" on sana, joka kuvaa kulunutta lukuvuotta parhaiten. On liikuttu fyysisesti väistötiloihin WSOY:n taloon ja Ruusupuistoon. Ja henkisesti vanhasta opetussuunnitelmasta uuteen. Tuntuu, että kaikki on pahasti kesken. "Muutos" on toinen asia, johon saamme totutella. Mikään ei maailmassa (onneksi) pysy ikuisesti entisellään. Silti kaikkea entistä, hyväksi havaittua ja turvallista ei ole syytä romuttaa. 3.6. lauantaina juhlittiin niin lukuvuoden päättymistä kuin uusia ylioppilaitakin perinteisin menoin. 
Ensin käymme kevätjuhlan tunnelmissa. YO-juhlien kuvat laitan omaan postaukseen, niin ovat helpommin löydettävissä.

 Olipa mukava kevätjuhla! Sellainen, joka kuvaa hienosti LiLun-henkeä. Ei oltu liian virallisia ja pienistä kömmähdyksistä selvittiin tyylikkäästi. Tässä Juuso-ope hyppää rumpaliksi, kun tarvittiin paikkaajaa. Näinhän sen pitää olla: kaveri auttaa - ope opiskelijaa, toisin päin ja vielä kollegoita ja kavereita. (Älä kysy, mitä kaveri tekee sinulle vaan mitä sinä voit tehdä kavereille!)

OPKH:n läksiäislajhat vaihto-opiskelijoille. Gabriel ja Irene. Irene sai kunniakirjan kieltenopiskelustaan: hän opiskeli suomen kielen lisäksi myös venäjän kieltä, ja menestyi molemmissa loistavasti. Gabriel loistavana pianistina ja laulajana oli kantava voima tämän vuoden musiikkiesityksissä. Tässä tehdään haastattelua vuoden tunnelmista - suomeksi tottakai! Kiitos molemmille!


 Muutamia stipendejä jaettiin myös 1.-2. vuosikurssin opiskelijoille.
Opiskelijat muistivat eläkkeelle jääviä Sirkkaa ja Manua! Olette jättäneet jäljen!

Hienoja musiikkiesityksiä! Kiitos niistä kaikille esiintyjille.


 Kiitoskukkaset myös kevään pitkiä sijaisuuksia tehneille opettajille!
 Yksi ja toinen stipendin saaneista ei ollut ehtinyt paikalle. Tässä kaverit lupaavat toimittaa lahjakortin Robinille. Kuva otettu todisteeksi rehtoria ja stipendin saajaa ajatellen. - Tosin nämä ovat sarjaa "hyvät tyypät".  LINKKI