tiistai 5. joulukuuta 2017

Suomi 100 sai uusia ylioppilaita


Tänään Suomi sai 21 uutta ylioppilasta. Parasta, mitä voimme isänmaallemme antaa, on kehittää itseämme, opiskella, tunnistaa ja tehdä intohimoisesti sitä, missä olemme hyviä. Liekki on sytytetty eikä sitä voi sammuttaa! Onneksi olkoon uusille ylioppilaille!

Kuvia ja tunnelmia tämän päiväisesti lakkiais- ja itsenäisyyspäivän juhlasta.

Itse asiaan: lakkien jako.


 Rehtori julisti nuoret ylioppilaiksi ja antoi luvan painaa valkoisen lakin päähän.



 Jalmari Vilminko esitti ylioppilaan tehvehdyksenä Einojuhani Rautavaaran Sonaatin nro2, "Tulisaarna".

Voimallinen esitys, hieno tulkinta! Yleisö pomppasi aplodeeraamaan seisaaltaan tämän huikean esityksen jälkeen.

Meille jokaiselle on tärkeää löytää omat vahvuutemme ja kehittää niitä eteenpäin. Onnistumisen kokemukset auttavat pinnistelemään myös niiden oppimisen alueiden kanssa, jotka eivät ole niin vaivattomia.
 Vapauden viesti välitettiin abiturienteilta 2.vuosikurssin opiskelijoille. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. "Veljeä ei jätetä!"
 Kuoro, Eva solistina. Hieman suomalaiskansallista huumoria mukaan! Kaiken kaikkiaan täytyy onnitella Anua tämän vuoden juhlan musiikkivalinnoista. Olipa monipuolista ja sykähdyttävää. Oikein Suomi 100 konsertti!

 Ylioppilaan on niin helppoa hymyillä onnittelijoiden keskellä.
 OPE-huoneessa olennaisen äärellä: kahvia ja kakkua!


 Eikä siinä kaikki: musiikkiryhmä oli roudannut juhlasalista tavarat pois ja kokoontui heti sen jälkeen vieläkin oppimaan uutta. Luca piti biisintekijöille (säveltäjille ja sanoittajille) työpajaa. Ensimmäinen luonnosteksti biisiksi otettiin käsittelyyn.

 Ja samaan aikaan B-parakin ulkopuolella: OPKH:n porukka koristeli joulukuusta! Tämän näette täydessä loistossaan itsenäisyyspäivän jälkeen. Hyvä tytöt!!

Aikaisemmin: A-parakin eteisessä pengottiin pahvilaatikoista tämän vuoden abipaitoja. Tässä näet LiLun tämän vuoden logon.
 Tämä tapahtuikin ihan juhlan alussa: entisiä vaikuttavia persoonia oli tupsahtanut paikalle. Tässä taisi olla menossa (viitottu!) selostus siitä, millaisen munkin Manu oli joutunut syömään Tiiriön ABC:llä berliininmunkin tilalla...





Anun nappaama video viimeviikolta. MU5-kurssilaiset studiossa äänittämässä. "Taputukset ja groove kohdillaan."

Näihin mielikuviin ja tunnelmiin tällä kertaa:

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti