tiistai 14. elokuuta 2018

LV 2018-19 käynnistyy

Heti aamu yhdeksältä kokoontui lähes 190 ensimmäisen vuoden aloittavaa opiskelijaa LiLun liikuntasaliin aloittamaan lukiotaivaltaan.Ryhmänohjaajat tutustuttivat omia ykkösten ryhmiään koulun sääntöihin ja lähimaastoihin. Hienosti tässä kulkee 18A suojatietä pitkin.
Muistakaas muuten niin lukiolaiset, opettajat ja muutkin, että me kaikki aikuiset ollaan osaltaan vastuussa pienempien koululaisten turvallisesta koulutiestä. Näytetään liikenteessä mallia: käytetään niitä suojateitä (vaikka joskus WSOY:n ja Ruusupuiston väliä kävellessä tekisikin mieli oikaista) ja odotetaan että valo vahtuu vihreäksi! Esimerkin voima on suuri.
 Vielä ennen avajaisia Anu-musamaikka ehti kitaranvirityspuuhiin. Peter ja Jari antavat ohjeita.

 Ja hienosti se viritetty kitara taas soi Erikin käsissä (vai olisiko tämä se toinen kitara?). Laura lauloi. Tätä duoa on kiva kuunnella ja katsoa heidän iloista hymyään!

Rehtori kertoi avajaisissa, että remontin valmistumiseen on tiedossa pientä viivettä. Tällä hetkellä tiedossa ehkä n. 3-6 viikkoa lisää... Joka tapauksessa viimeistään jouluna on muutto. LiLu saa uutta maalia pintaansa ja muuttuu vihertävän harmaaksi. Kuulemma väri on sellainen, mikä se on alunperin ollut. (Minä tykkään!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti