maanantai 27. elokuuta 2018

Seikkailulaakso ja muuta

Tänään seikkailtiin laaksossa! 1.- ja 2.-vuosikurssilaisilla oli hyvä mahdollisuus tutustua toisiinsa. Aurinko paistoi, mikä sen parempaa.

Ryhmät seikkailivat vedenkantoviestissä, värikuularadalla, tapparanheitossa, kvintettihiihdossa, sokkopolulla, aakkossodassa ja hiljentymispisteellä.


 Väliin haukattiin eväät. Hyvää työtä olivat suunnittelijat tehneet - kaikki sujui niin sutjakasti.

Viimeiset ryhmät kiirehtivät bussiin klo 14.

Rantavedestä löysi luontoharrastaja-Peter harmaahaikaran jalanjäljet. Kysykääpä häneltä, millä perusteella tämä on juuri tuo em. laji.


 Älkää vaan luulko, että lukiossa pelkästään ryhmäydytään ja kisataan päivät pitkät. Näissä kuvissa on 1.vuosikurssilaisten MAY-kurssi meneillään. Ryhmässä on n. 55 opiskelijaa ja se pidetään LYPAn ruokalassa kahden matematiikan opettajan voimin.
Laskin ja oppikirja ovat sähköisiä. Opetusmetodina käännetty luokkahuone.Urheiluakatemialaiset kokoontuivat omaan ensimmäiseen tapaamiseensa viime perjantaina. Tällä viikolla akatemialaisten aamuharjoitukset pyörähtävät käyntiin. Koko Porvoossa akatemiaurheilijoita on jo n. 120! Lajeina mm. salibandy, taitoluistelu, jääkiekko, motocross, paini, uinti...
Iloisissa tunnelmissa kaikkien oppilaitosten urheilijat olivat koolla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti