perjantai 9. marraskuuta 2018

12 päivää jäljellä

 Omasta huoneesta on kiva aloittaa. Nimi ovessa ja neljä tuolia, kaappeja. Tästä se lähtee. Lisätiedoissa löytyy kuvia LiLusta tänään iltapäivällä. Kalustajat tekevät pitkää päivää, että kaikki tulee kuntoon.

 Perjantai-iltapäivän perinteinen kysymys, johon kaikki viittaa: "Kuka haluaa kotiin?" (Suora lainaus Peterin käyttämästä kikasta, miten saa innostuneen kuvan luokasta.)
 Opojen odotustila. Kiva!
 Terveydenhoitajan työtila.
 Onneksi portaat ja kaiteet ovat vielä entiset ja paikoillaan. Kirjaston hyllyt odottavat kirjoja.
 A-rapun kaiteisiin on turvallisuussyistä tehty lisäkaide. Entinen on nykyohjeiden mukaan liian matala.
 Kakkosen aula. Pöytiä vielä puuttuu.
 Auditorio odottaa kalusteita. Verhot on jo mukana. Taaksepäin madaltuva aaltoileva katto on varmasti hyvä akustiikkaa ajatellen.
 Tässäpä kuva-arvoituksia. Ensimmäinen on miehille tarkoitettu, toinen naisille ja viimeisin kuva on inva-vessan kyltti. (LE tarkoittanee liikunta-esteisyyttä, ehkä.)


 Toisen kerroksen aulan kulmassa on yhteiskäyttöön tarkoitettu keittiötila. Helpottaa kahvittelujen järjestämistä. Hyvä homma!
 Iltapäivällä oli ryhmä Viljandista tulevia opettajia vierailemassa Porvoossa. Heidän ohjelmansa oli tiukka, mutta ehtivät kuitenkin piipahtamaan uuden lukiomme ope-huoneessa kahvilla. Ensimmäiset vieraamme!

Pieniä suunnitelmia punottiin keväälle mahdollisista KV-projekteista.

LINKKI Viljandi Gûmnasiumin sivulle.

 Halloweeniä vietettiin vielä parakeilla / WSOY:llä. Muutama kuva näistä.

On ihmeellistä, että opiskelijakuntamme jaksaa myös poikkeusoloissa panostaa erilaisiin teemoihin!


Tämä Halloween-pukeutuja kertoi olevansa pingviini! Asenne ratkaisee!!
Loppuun vielä muistutus Linnankoskipäivästä. Tänä vuonna, lukion remontin takia, Linnankoskipäivä on siirretty pidettäväksi syyslukukauden viimeisenä päivänä TO 20.12.  Kuva on Linnankosken patsaalta 18.10., milloin Linnankoskiseura laski patsaalle kukkatervehdyksen. Perinteisesti on lukion oma teemapäivä sijoittunut samoihin aikoihin lokakuulle. Nyt mennään poikkeavalla aikataululla. Tervetuloa alumnit lukiolle joulukuussa! LINKKI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti