perjantai 23. marraskuuta 2018

2. päivää vielä

Koeviikko on täydessä käynnissä. Osa luokista on pakattu muuttoa varten: ensimmäiset laatikot ja kalusteet siirtyvät LiLulle maanantaina.


Haastavista olosuhteista huolimatta koeviikko etenee suunnitelmien mukaan. Musakurssilaiset antoivat soittonäytteitä puolityhjässä luokassa. Harmi, että ette kuule poikien sujuvaa soitantaa!


 Toisen vuosikurssin Aino fiilisteli Lilulla alkuviikosta: "Muistan nämä ovet", hän kertoi. 2.vuosikurssilaiset eivät ole vielä lainkaan opiskelleet oman koulun tiloissa. Abitkin vain 2-3 jaksoa. Muutos on suuri suurimmalle osalle lukiolaisista - ja parempaan suuntaan!


 Auditorion kattoon on nostettu valoja ja kalusteet alkavat olla paikoillaan. Hienoa!
Jotkut asiat eivät (onneksi) muutu. Vaksi-Jarin koppi on paikoillaan ja ihan entisen näköinen.

 Tänään (perjantaina) muutama lukiolainen otti kaiken ilon irti LyPan viihtyisistä ruokailutiloista. Kuulosti siltä että ruoka oli ollut hyvää ja sitä oli riittävästi.
 LyPalaiset kutsuivat meidät parakkivuokralaiset jäähyväisjuhlaan. Kaisa ja Juha kiittelivät LyPan rehtoria Johannes Nygreniä sujuvasta yhteistyöstä. Hienoa, että olemme saaneet jakaa tiloja niin opetukseen, infotilaisuuksiin kuin päivittäiseen ruokailuunkin. Ilman joustavuutta tämä ei olisi onnstunut näin hyvin. Kiitos LyPa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti