tiistai 13. syyskuuta 2011

Haslev Gymnasiumin ja LiLun musiikkiprojekti

 Anu ja Torben järjestivät treenaajille juotavaa torstai-iltapäivän harjoituksiin! Käynnissä olivat LiLun ja tanskalaisen yhteistyölukion Haslev Gymnasiumin yhteisen musiikkituotannon tanssiharjoitukset.

Kahdeksan lilulaista opiskelijaa (4 tyttöä ja 4 poikaa) on valittu mukaan yhteistyöprojektiin. Tanskalaisesta koulusta Torben ja Sylvia ovat alkuviikon Porvoossa treenaamassa tanssia ja musiikkia meidän opiskelijoidemme kanssa. Harjoituksia jatketaan aina myöhemmin toteutuvaan vierailuun saakka, jossa sikäläisen opiskelijoiden kanssa on teos esitetään.

 Ennen varsinaista esitystä opiskelijoiden ryhmät yhdistetään ja lavalla nähdään molempien koulujen tanssijoita ja musisoijia!

Linnankosken lukion puolelta Anu ja Tuula K-S ovat mukana projektissa ja järjestelyissä.

Sylvia on vaativa opettaja! Kohtaus mentiin läpi liike liikkeeltä ja monta kertaa. Vihdoin kuuluivat Sylvian vapauttavat sanat: "Now it is good, perfeckt!"


Musiikkina käytetään Anders Trentemoellerin tuotantoa.

http://www.myspace.com/trentemoeller

Käy kuuntelemassa!

Anders Trentemøller (1974 Vordingborg, Tanska) on tanskalainen elektronisen musiikin tuottaja ja multi-instrumentalisti, kokoonpano on perustuettu Kööpenhaminassa , Tanskassa .

Haslev Gymnasiumin kotisivu:

http://www.haslev-gym.dk/haslevgym