keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Fool´s Champangnen eka keikka @LiLu


"Me olemme Fool’s Champagne-bändi. Olemme soittaneet yhdessä noin 4-5 kuukautta. Teemme kaikki biisit itse alusta loppuun, Juska [Yksi Päivä Lisää] etenkin keskittyy sanoituksiin. Meillä on juuri valmistunut treenikämppä Juskalla pienessä 14 neliön huoneessa. Yritämme harjoitella vähintään 3 kertaa viikossa, mutta yleensä enemmän. Meillä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Tämä on ensimmäinen keikkamme koko bändin kanssa. Aikaisemmin olemme esiintyneet vajaalla miehistöllä.

Olemme juuri nauhoittamassa ensimmäistä kappalettamme omakustanteisesti. Myöhemmin aiomme kuvata musiikkivideon ja laitamme sen YouTube-kanavallemme kaikkien nähtäväksi."

Mukana ollut Anu hehkuttaa: Mun kokemus illasta on hyvin positiivinen. Fool's Champagne soitti taitavasti ja osasi hyvin biisit. Q17 on mestareita, livenä ammattimainen, energinen bändi, ja Juhon kitarasoolot teki vaikutuksen! 

"Led Zeppelin, Jimi Hendrix – nimiä, jotka rokkitrio Queen Seventeen mainitsee esikuvikseen. Syyskuussa 2010 perustettu yhtye ammentaa musiikkiinsa vaikutteita klassisesta rockista, muttei halua miettiä asiaa sen tarkemmin. ”Soitamme musiikkia, joka on näköistämme. Kaikki meistä tosin pitävät vanhan liiton rokista, joten on selvää, että sen vaikutus kuuluu soinnissamme”, sanoo yhtyeen kitaristi-laulaja Juho, 26."
http://www.closeencounters.fi/tag/queen-seventeen/

Fool's Champagne on:
Juska, laulu
Sampo, kitara
Nico, kitara
Miika, keyboards
Juho, basso
Aleksi, rummut
Queen Seventeen on:
Juho Pitkänen, kitara ja laulu
Mikko, basso ja laulu,
Vexi, rummut ja laulu
Porvoolainen Fool's Champagne teki ensiesiintymisellään selväksi, että tällä yhtyeellä on soittotaitoa ja asennetta! Bändillä on upeiden kappaleiden tekeminen ja sovittaminen hallussa. Sävyeroja löytyi rock-perinteitä kunnioittavista biiseistä, joissa kuultiin upeita herkkiä kohtia ja välillä suorempaa rockia. Yhtyeen tarkka yhteissoitto kertoi huolellisesta treenistä. We want more! We want more! Pikkulinnut lauloivat, että Fool's Champagne mahdollisesti esiintyy LiLu-Showssa maaliskuun 8. päivä! Sinne siis!
Linkki yhtyeen facebook-sivulle:
Queen Seventeen on helsinkiläinen rocktrio, jonka kitaristi Juho Pitkänen on lähtöisin Porvoosta ja takavuosina valmistunut Linnankosken lukiosta. Hän palasi siis tietyssä mielessä juurilleen, kun tuli konsertoimaan LiLuun bändinsä kanssa. Kappaleet olivat omaa tekoa lukuun ottamatta Jimi Hendrix -coveria, joka tulkittiin hienosti klassikkoa kunnioittaen. Omat kappaleet sujuivat ammattimaiseen tyyliin ja Queen Seventeen keikkaileekin ahkerasti. Ikärajaton keikka oli harvinaista herkkua nuoremmille kuulijoille, sillä yleensä bändi on totuttu näkemään klubikeikoilla. Juho on hiljattain valmistunut muusikoksi ja siitä raikuvat onnittelut hänelle! Queen Seventeen svengasi tiukasti ja auditorion penkeissä istui tyytyväistä rock-kansaa. Sitä saatiin mitä oltiin tultu hakemaan, aimo annos rokkenrollia. Se jos mikä lämmitti musiikin ystäviä kylmän talven keskellä! 
Linkki yhtyeen facebook-sivulle: