perjantai 10. helmikuuta 2012

Ylppärieväät

 Rehtorin ohjeita noudattaen oli valtaosa abeista kaivellut kaapeistaan korin, johon kirjoituksiin mukaan otettavat eväät oli helppo asetella ja kantaa kirjoitussaliin. Monilla oli mukanaan voileipiä ja hedelmiä. Muutama kahvitermari tuli myös bongattua. Eikä irtokarkkeja parempaa naposteltavaa voi juuri kuvitella. Ainakin yksi yltiöpää tuli kokeisiin ihan ilman eväitä (tosin huomasin saman kokelaan syövän kavereittensa ylijääneitä eväsleipiä 1.kerroksen aulassa kokeen jälkeen!).
Kuuden tunnin urakka kyllä vaatii kunnon eväät!!

Päivän teema oli väljästi ajatellen "tunteet". Moni muistaa loppuelämänsä Maria Jotunin: "Sitä piti minunkin saada oppia se, ettei eletä ihmisten nähden, vaan itsensä ja ettei onni ole ostettavissa. Kun se kerran näyttäytyy, etkä avaa sille sydäntäsi, katoaa se ainiaaksi, häviää jäljettömiin, niin jäljettömiin, ettet enää tiedä, oliko se sitä, vai untako lienee kaikki."

Abitreenien keskustelupalstalla kysymykseen "Miten koe meni?" 53 % ilmoitti vastaukseksi : - "Ei hajuakaan!"


Viimeinen eväskoribongaus klo 15 paikkeilla, kun Taika ja Fia olivat jo kotimatkalla. Pakkasesta ja "aika vaikeita tehtäviä"-kommentteista huolimatta ilmeet olivat iloiset. Kevään ensimmäinen ylppärirutistus on ohi ja keskittyminen ensi viikon kuunteluihin voi alkaa.