torstai 13. joulukuuta 2012

Artistikurssin levynjulkkarit

 Artistikurssi kokoontui kuuntelemaan juuri valmistunutta CD:tä, jossa muusikot esittivät parhaimpia kappaleitaan.

OPE-kokouksen jälkeisessä turtumuksessa unohdin muistiinpanoni koululle. Pieniä tunnelmanpätkiä fiiliksistä kirjoittelen tänne myöhemmin (ensi viikolla). Sitä odotellessa muutama kuva.

Yleisesti ottaen esiintyjät olivat tyytyväisiä. "Outoa kuunnella, kun itse soittaa", oli yleisin kommentti.

Musaope-Anun mietteitä artistikurssista: "
Äänitykset tehtiin edellisvuosien tapaan Magnusborgin studioilla kahden päivän aikana. Musiikkia on levyllä laidasta laitaan, Nirvanasta Led Zeppelinin kautta Museen ja Christina Aquileraan. Kokemus oli varmasti opettavainen - ja jos aikoo joskus studioon oman projektinsa kanssa niin on jo yhtä kokemusta viisaampi. On jännää kuulla omaa itseään, soittoa tai laulua, ensimmäistä kertaa studion isoista kajareista. Porukka tuki toisiaan hienosti! Myös sairastapauksesta selvittiin ja tuuraajat löytyivät lyhyellä varoitusajalla." Samaan aikaan 2 krs:n aulassa.

Pojat pelasivat "Ting-ling" (korjatkaa: mikä olikaan oikea pelin nimi?) korttipeliä. Korjaus pelin nimeen: Tién lén. Osallistujia on neljä ja ensimmäinen määrittää millaista sarjaa pelataan. Rahasta ei pelata eikä pisteitä lasketa. Sopivaa nollausta palautuspäivän päätteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti