perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluista, niin jouluista...

Niin jouluista oli tänään LiLun lukukauden viimeisenä päivänä. Ei sitä turhaan lauleta " ja vanhakin nyt nuortuu". Miesopettajien tonttuleikkiä katsellessa tuli hyvä mieli! Sopivasti jouluun kuuluvaa äijämeininkiä.

Ennen juhlan alkua monessa roolissa touhunnut Niko tuumi, ettei tässä nyt enää jännitä. Kaikki on niin hyvin kohdillaan kuin vain voi olla. Ja pienet yllätykset otetaan live-esiintymisiin kuuluvalla kylmähermoisuudella.

 Draama 2-kurssilaiset olivat valmistaneet näytelmän "Haluatko nähdä", joka pohjautui H.C. Andersenin satuun "Lumikuningatar".

Näyttelijät: Netta (Gerda), Niko (Kai, Maalari Vinski), Katri (Laura, Lumikuningatar), Atte (Petri, Varis, Ryöväri), Naomi (Katri, Ronja), Niina (Liisa, Loviisa-äiti), Juho (Tomi, Ruijan Äijä, Hukkunut), Pinja (Kati, Hukkunut).

Baletti: Julia, Ida ja Katarina.

Valo- ja äänikurssilaiset vastasivat tehosteista. Mukana Anu T-B ja Juuso M.

Ohjaaja: Leila K.

 Kai ja Gerda ovat parhaita kavereita. Gerda löytää maasta peilinpalan. Yhtäkkiä Kai muuttuu kummalliseksi ja katoaa - arkitodellisuudesta siirrytään sadun maailmaan.


 Juhla jatkui osittain ex-lilulaisista koostuneen tanssiryhmän "burleskilla" tanssilla.


Kuoron, bändin ja Anun joululaulusikermä huipensi musikillisen ilotulittelun ennen rehtorin hyvän joulun toivotuksia.

Yhdessä hoidettiin myös juhlien loppuroudaukset. Kiitos talkoisiin osallistuneille!
Ruokalan joulukuusen tunnelmissa toivotan kaikille hyvää joulua! Olo on vähän kuin kuusella: neulaset tippuvat, takki on tyhjä. Nyt on hyvä lomailla ja heittää arkihuolet.

"Jouluillan hämärässä
kynttilä on syttymässä.
Lämmin liekki toivottaa
joulunaikaa rauhaisaa!"