lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kevätjuhla 1.-2. vuosikurssilaisille

Suvivirrestä se aina alkaa... kesä! Mutta ensin juhlitaan: kevätjuhla 1.-2.vuosikurssilaisille on startti, jonka aikana virittäydytään tunnelmaan.

Joka vuosi tuntuu yhtä juhlavalta ja haikealta, kun Anu T-B soittaa ensimmäiset akordit Suvivirrestä. Koko vuosi on touhuttu, tehty työtä, yritetty, epäonnistuttu, aloitettu uudelleen, jätetty kesken ja saatu jotain valmiiksi. Mitään menneestä ei saa takaisin. Pitää katsoa eteenpäin.

Uskaltaa enemmän, tehdä enemmän ja lentää korkeammalle!!

 Kevätjuhlassa jaetaan stipendejä, muistetaan koulussamme olleita vaihto-opiskelijoita ja tänä vuonna saimme myös kuvaterveisiä omilta - vaihdossa olleilta - opiskelijoiltamme. Koulumme kansainvälinen toiminta on laajaa tälläkin saralla.

 Juho & Juho´s Angels (Linda ja Paula) lauloi NII-IN kauniisti, ettei mitään määrää!! Tähän on kulutettu harjoitustunteja ihan selvästi. Tsemppiä! Jatkakaa samaan malliin!!

(Ehdottamani "Danny ja Armit" trion nimeksi ei mennyt läpi. Anun ehdotus (yllä) on parempi.)

 RO-tuokiossa toivotettiin puolin ja toisin hyvää kesää. 2.vuosikurssilaisista useimmat kirjoittavat jotain syksyn yo-kirjoituksissa. Heidän täytyy hyvissä ajoin tehdä itselleen lukusuunnitelma. Koko kesää ei tarvitse opiskella, mutta (kirjoitettavien aineiden lukumäärästä riippuen) lukeminen täytyy aloittaa jo heinäkuun loppupuolella. Tämä, jos mikä, vaatii tavoitteelisuutta, itsekuria ja suunnitelmallisuutta.