lauantai 1. kesäkuuta 2013

YO-juhla keväällä 2013

Päivälukion puolelta ylioppilaslakin kävi hakemassa tänään 162 uutta ylioppilasta. Kun samaan aikaan lakitettiin myös Aikuislinjan ylioppilaat, oli kaiken kaikkiaan lakin saajia 186. Hienon ja arvokkaan juhlan olivat rehtorit yhdessä 3.vsk:n ryhmänohjaajien kanssa (unohtamatta musiikki- Anua, video-Juusoa ja ATK-Jaakkoa) saaneet aikaan.

Lakkiaispöydän koko säväyttää joka kevät: onko näitä todellakin näin paljon! Työ on tuottanut tulosta: sitä ovat vuoden aikana tehneet niin opiskelijat kuin opettajatkin. Välillä on usko ollut koetuksella puolin ja toisin: tuleeko tästä mitään? ehtiikö kaikki valmiiksi ennen viimeistä päivämäärää? mikä on YTL:n lopullinen arvosana?

Lopussa kiitos seisoo! Onnittelut kaikille uusille ylioppilaille!!









 Kuvia lakkiaisista.





























Miten usein onnen tuhoaakaan tyhjänpäiväinen valmistautuminen. Miksei nauttisi elämästään heti?
Jane Austin

Saara piti ansiokkaan ylioppilaan puheen. Nuoruuden särmää, uteliasta asenetta elämään ja optimismia. Tätä me kaikki tarvitsemme!!




















1 kommentti:

  1. Hei ja hyvää kesän alkua! :)
    Mielenkiintoinen ja mukavan tiuhaan päivittyvä blogi sinulla, tätä on ilo seurata.

    Olen itse vasta hakeutumassa opinto-ohjauksen opiskelijaksi, ja kirjoitan aiheesta blogia. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan, jos vain suinkin aihe kiinnostaa ja ehdit :) Osoite: opokokelas.blogspot.com

    VastaaPoista