keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kuvauspäivä

 Valokuvauspäivä on aina kivalla tavalla mukava poikkeuspäivä. Näissä otoksissa abien ohjausryhmä 11E asettautuu ryhmäkuvaan kahdentoista vuoden kokemuksella.

Kuva on mukava muisto kouluajoilta ja (mukaan tulleesta kaupallisuudesta huolimatta) kannatettava "traditio". Nykyisten digikuvien aikana kuvista on tullut kertakäyttötavaraa: nopea kuva ja heti nettiin. Jokunen sen näkee ja sitten se unohtuu.

Koulukuva (paperi sellainen) saattaa säilyä paljon kauemmin.

Lisätiedoista löydät oman koulukuvani kun olin kansakoulun (alakoulun) 3.luokalla.


Kuvat säilövät muistoja ja näyttävät asioita, jotka muuten unohtuisivat. Pistäkää siis koulukuva talteen, sitä on mukavaa katsella myöhemmin.

Pieni kilpailu niille, jotka ovat tänne asti kahlanneet. Kuka löytää minut näiden sirkeäsilmäisten tuupovaaralaisten lasten joukosta. Kuva on otettu ollessani 3. luokkalainen (n. 9-vuotias). Kaikki saavat osallistua ja nopein minulle vastauksen fb-viestinä toimittanut henkilö saa pienen palkinnon. Vastaus mielellään muotoon: kuinka mones rivi alhaalta ja monesko vasemmalta. Onnea peliin!!!

[  Palkinnon nappasi Taru H. joka pari tuntia tehtävän esittämisen jälkeen osui oikeaan. Ihan hauskoja vastauksia tuli kyllä muiltakin, muttei oikeaa. Onnea! Taru on saanut palkintonsa. ]