perjantai 22. marraskuuta 2013

Sillisalaattipäivä ja ensilumi arvaus

Sillisalaattipäivään mahtuu kaikenlaista. Yksi yritys kuvata aurinkoa tulee tässä. Ei niin helppoa kuin luulisi....

Aamu alkoi Amiston sähkö-, automaatiotekniikka- ja prosessiopintoihin tutustumisella. Mikä mukavaa, saimme käytännössä kokeilla kytkentöjen tekemistä ja piuhojen yhdistämistä. Vesa Kalle opasti meitä hämäräkytkimen ja hihna-automaatin asentamisessa. Aulikki-OPO (Loviisasta) hallitsi hienosti ohjelmoinnin.


 Puolenpäivän paikkeilla Pirjo Nuorisotoimesta päivysteli ala-aulassa ja ihmetteli, missä kaikki on?? Koeviikko hiljentää koulua kummasti. Aamun kaikki istuvat kokeessa ja valmistustunnin jälkeen hiljaisuus laskeutuu taloon.

Pirjo ja Harri kävivät rohkeina merkitsemässä omat veikkauksensa "Ensilumi" kisaan. Vastaavaa mittelöä on jo useamman vuoden ajan käyty OPE-huoneen puitteissa. Nyt päätimme ottaa myös opiskelijat mukaan arvaamaan.

Tarkoituksena on arvata, koska lunta on satanut niin paljon, että Vaxi-Jari katsoo tarpeelliseksi ottaa lumikolan esiin. Tämä kellonaika määrittää kilpailun voittajan. Se, joka arvaa lähimmäksi saa pienen palkinnon.

Vuosien mittaan kaikki keinot on koeteltu (Jarin lahjonta, sääennusteilla spekulointi ja tietenkin kauhea jälkipuinti). Katsotaan, osuuko joku opiskelijoista lähemmäksi kuin opettajakunnan edustajat.Arvauslista löytyy 2.krs:n käytävän ovesta ja arvausaikaa on koeviikon loppuun saakka (pe 29.11.).