tiistai 10. joulukuuta 2013

Arviointikysely sujui sutjakasti

 Arviointikysely sujui ilman teknisiä ongelmia. Keskimäärin 15 minuuttia meni yhdellä ohjausryhmällä vastaamiseen.

Minä kyselin vielä kyselyn jälkeen muutamilta opiskelijoilta mietteitä kyselystä. Vastaajina Konsta (11A), Netta (11E) ja Leevi (13G). 

Kyselyä pidettiin "kivana", "hauskana" ja "aika perus" juttuna. Mitään vaikeaa ei tullut vastaan vaan samantyyppisiä kysymyksiä on ollut aikaisemmissakin.
Yksi vastaajista tykkäsi, että kysyttiin ruuasta ja että sai laittaa toiveita ruokalistan monipuolistamisesta.Hänen kolme omaa lempikouluruokaansa ovat spagetti, kanapasta ja pinattiletut joista viimeisintä (yllätys yllätys) oli ruokalistalla tänään.
Toinen vastaaja piti kysymyksistä liittyen älypuhelimien käyttöön tunneilla. Hänen mielestään jo nyt on monilla tunneilla mahdollista käyttää puhelinta tiedonhakuun. Opiskelija sanoo, että on jo niin tottunut puhelimen avulla tarkistamaan asioita, niin se tuntuisi luontevalta mallilta myös opiskelun yhteydessä. "Toivottavasti älypuhelimien käyttöä lisätään!"
Kolmannen vastaajan mukaan numeroarviointia käyttämällä tehty asioiden listaminen oli hyvä. Siinä arvosanalla mitatut asiat olivat laajasti ja kattavasti koulun jokapäiväisiin asioihin liittyviä. Jos tuollaisesta huomataan, että joku asia nousee valitusten kohteeksi, niin siihen voidaan puuttua ja asioita kehittää.

Kuka sitten asioita muuttaa parempaan suuntaan, jos ja kun sellaista tarvitaan? Opiskelijoiden mukaan mm. koulun johtajat ja kaikki yhdessä mm. opiskelijakunnan hallitus.

Arvokkaita mielipiteitä! Nyt jäämme odottelemaan tuloksia.