perjantai 13. joulukuuta 2013

Lucia, London CD, joulukortti

 Kaunis Lucia-kulkue avasi perjantain 13.12. Seija-myrskyn mylvintä oli lakannut ja päivällä saimme nauttia harvinaisen kirkkaasta auringonpaisteesta. Borgå Gymnasiumin Lucia-neito saattueineen kävi toivottamassa valoa, iloa ja joulumieltä Linnankosken lukioon.

http://youtu.be/o-wIXcAVBvE 


 Anu on saanut käsiinsä uunituoreita London Calling -CDlevyjä. Toivottavasti moni ehti hakea tilaamansa ennen viikonloppua. Ne, jotka eivät ole vielä hoksanneet tallennetta hankkia saavat sen varmasti Oskari Mörskyltä tai Myrttisiltä. Suosittelen!
***** (viisi tähteä) Kakkoskerroksen aulassa Vanhojen komitean aktiiviset opiskelijat kauppasivat glögiä ja pipareita. Pienistä puroista työryhmä saa kerättyä pääomaa kevään rahanmenoihin Hienoa työtä! Ja kiitos hyvästä glögistä!

 Nuoriso-ohjaaja Pirjo oli ripustellut ison joulukortin ykköskerroksen aulaan. Jokainen halukas sai kirjoittaa joulutervehdyksensä näkyville. Mukava pöhinä kävi kortin ympärillä.


"Veljekset" nauttivat ravitsevaa ja runsasta koululounasta. Kyllä tällä taas jaksaa - vain viikko jäljellä ennen joululomaa!