tiistai 25. helmikuuta 2014

Opiskelijakunnan INFO - Music in March

Opiskelijakunnan hallitus piti isoa infotilaisuutta 1.vuosikurssin opiskelijoille. Kaikilla oli mahdollisuus kertoa mielipiteitään jo tähän mennessä järjestetyistä tapahtumista ja ehdottaa ja ideoida uusia. Muutama hallituksen jäsen oli jossain välissä ehtinyt kasvattaa itselleen muhkeat viikset - ehkä korostamaan nykyisten kakkosten (wanhojen) muuttunutta asemaa koulun hierarkiassa. Harri ja Maria olivat hienosti välittämässä aikaisempien hallitusten kokemuksia lukukiireidensä keskellä. OPKH:n blogi  

Iltapäivällä koulun jälkeen viritteli "Music in March" -bändi harjoituksia auditoriossa. Tähtäimsessä on ensi viikon keikka Café Rongossa. Linkistä pääsee keikan fb-sivulle ja lisätiedoista löytyy muutama treenikuva. 

 Music in March 

Jotain virittelyä olen kuullut myös toukokuisesta Piha-Rock tapahtumasta: toivon todella, että viime kevään kaltainen loistava bändien katselmus saadaan toteutettua myös tänä vuonna. Peukkuja tälle! Ja peukkuja myös Music in March -ryhmälle! LiLusta mukana Oona, Sanna, Jiri, Ilmari, Matias ja BoGystä Moritz.

Harmi ettei ollut toinen kamera mukana tänään... ehkä ehdin joskus myöhemmin ottamaan vähän tarkempia kuvia.