perjantai 14. helmikuuta 2014

Wanhat 2014 - torstain kuvat

Voi että miten kauniita ja komeita kaikki kakkoset olivatkaan tänä vuonna!  Asuihin, kampauksiin ja kokonaisuuteen oli satsattu. Tanssit näyttivät silmissäni ihan huipuilta!! -  harha-askelia ei juuri näkynyt ja muodostelmat pitivät kauniisti kutinsa. Olen joskus yrittänyt verrata wanhojen tanssien seuraamista jääkiekko-ottelun katsomiseen ja se vielä potenssiin 10. Joku matemaatikko voisi laskeskella oikean potenssin, tarkoitukseni on ollut korostaa tapahtumien ja yksityiskohtien runsautta tanssiparketilla. 
Niin paljon hienoja suorituksia, kauniita asuja ja mieltä liikuttavia kohteliaita eleitä. Tämän vuoden wanhat olivat hienosti sisäistäneet partnerin huomioonottamisen. Ritarillisuutta ja prinsessa-eleitä näkyi vähän väliä. Olipa ilo seurata tätä! Oma kaunein asu ja ykköspari -rankkeeraukseni ei ole ollut vuosiin näin vaikeaa. Monilla osa-alueilla onnistuminen veti kisan kuitenkin selkeästi yhden parin voitoksi. Merkkailen suosikkini lisätiedoissa oleviin kuviin. 



























Tässä suosikkiparini toinen vasemmalta: Matias ja Isa. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyi Isan kauniiseen asuun ja kun heitä seurasi tarkemmin huomasi, kuinka hienosti he tanssivat! Rumpalin rytmitajusta on tässä lajissa hyötyä. Molempien hyvä ryhti ja kauniit liikkeet nostivat heidät (huom! vain henk.koht.mielipide) tämän vuoden ykkösiksi!




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti