maanantai 3. helmikuuta 2014

Koeviikon toiseksi viimeinen päivä

 Koeviikon 6. päivä.
Kellarin käytävällä abien ryhmä aloitteli penkkaripäivän rekka-lakanoiden maalaamista. Tutustumiskäynnillä olleet Linnajoen ysiluokkalaiset pääsivät arvailemaan abien iskulauseita. Abit pitivät salaisuuden: penkkaripäivänä saadaan rekkojen reunoilta lukea tämän vuoden iskulauseet.

Peruskoululaiset saivat kierroksellaan nähdä myös vanhojen tanssiharjoitukset. Ihan pelkkää kokeissa istumista ja pänttäämistä lukiolaisen elämä ei ole!

Abien ajatukset askaroivat, paitsi pian alkavissa ylioppilaskokeissa myös jatkokoulutuksessa. Mukava linkki opettaja- ja opo-koulutukseen hakijoille löytyy tästä:

Johanna opokokelasSelvää rehtoriainesta =)

Lisätiedoissa muutama kuva lisää päivän "teemoihin" liittyen.


 Ysiluokkalaiset ovat allkuvuoden aikana käyneet tutustumassa lukion tiloihin. Tällä viikolla ovat vuorossa Linnajoen oppilaat, Pääskytien ja AE:n ryhmät ovat jo oman tutustumiskierroksensa tehneet. Suuri apu tulevien lukiolaisten ohjauksessa ovat koulumme tutorit. Uuden tutorryhmän haku on parhaillaan käynnissä ja vielä tämän viikon ajan hakemuksia voi lähettää.

Tutor-hakemus
Ykköset ottavat kokeen jälkeen rennosti. Enää yksi koitos jäljellä! Keskiviikkona on selityspäivä ja torstaina siirrytään jo 4. jaksoon. Samaan aikaan liikuntasalissa: kakkosten tanssiharjoitukset meneillään. Wieninvalssi näyttää hyvältä!!