perjantai 27. helmikuuta 2015

Viikko 9 - työtä täynnäAbit ovat valtaosin poistuneet koulun arkipäivistä: he valmistautuvat ylioppilaskirjoitusten kirjallisiin kokeisiin.

 Torstaina täysi auditoriollinen lukiolaisia osallistui uusintaan. Talven flunssa-aalto alkoi sopivasti koeviikon aikana ja moni paikkailee rästiin jääneitä kokeitaan. Aikuislinjan uusintapäivä on  PE 6.3. ja sitä on lupa käyttää (apulaisrehtorin suostumuksella), jos vielä on jotain suorittamatta.
Lisätiedoissa vielä muistutuksia Meilahden kampuspäivän vierailusta ja Viljandin ystävyyskouluun suuntautuvasta matkasta.


 Viron Viljandiin ja tarkemmin Jakobsoni Gymnaasiumiin suuntautuu seuraava reissu. Mukaan etsitään laulajia (kuorolaiset!) ja soittajia. Suunnitelmissa on pitää konsertti yhdessä ystävyyskoulun lukiolaisten kanssa vierailujakson päätteeksi. Lisää tietoja Anu T-B:ltä, jos jostain syystä et päässyt mukaan info-tilaisuuteen.
 Meilahden kampuksen tutustuminen maaliskuun loppupuolella on tarkoitettu erityisesti lääketieteen ja AMK-hoitoalan (Metropolia) opinnoista kiinostuneille. Mukaan pääsee maksamalla 10€  bussimatkasta - ilmoittautumislista löytyy Maija-OPOlta.
Ja vielä hetkeksi OPKH:n uuden kokoonpanon seuraan. Yleiskokous on vahvistanut uusien toimihenkilöiden valinnan viime tiistaina ja hallitus on valmiina toimimaan. Suosittelen seuraamaan OPKH:n blogia: hei me blogataan!
 Hallitus teki selvää jäljelle jääneistä glögimehuista ja Peterin (opiskelijakunnan ohjaava opettaja) tuomista pizzoista.

Kivoja ideoita on vireillä: aamunavauksien yhteyteen tietoja ruokalistasta, osallistumista koulun tiimeihin, erikoispäiviä... Onnea toimintaan! Ja mukaan vaan kaikki lukiolaiset, jos yhteinen tekeminen ja oman koulun kehittäminen kiinnostaa. Uusi-PJ Aleksi ja konsultoiva-PJ Perttu antavat mielellään lisätietoja.