perjantai 13. helmikuuta 2015

Wanhat Tanssit 2015 - kuvakooste


Wanhat niin hienoina ja arvoikkaina! Tämän vuoden tansseissa huomio kiinnittyi iloisiin ilmeisiin. Hymy kertoo siitä, että on mukavaa. Pienet harha-askeleet eivät haittaa. Suuret kiitokset tanssikurssin koreograafeille ja ohjaajille: Liisalle ja Jormalle! Pienet videopätkät löytyvät blogista myöhemmin.
 Jokavuotinen "paras puku" arviointini päätyi tähän: Numero ykkönen on Mona: kauniisti kannettu asu, (urheilijan) sulava esiintyminen ja ryhti. Hienoa katsoa. Sami oli loistava partneri!


 Rosa teki hyvää työtä speakkerina. Ei ole pikkujuttu esiintyä useille sadoille ihmisille. Tämä esiintymiskokemus voi tulevaisuudessa tuoda uusia mahdollisuuksia! Hyvä Rosa!
Suosikkipuku #2 tässä vasemmalla. Tyylikästä!


 Juuso komentaa vähän väliä: Inka: ULOS! Matias: ULOS! Milla: ULOS!

Hetken kuunnteltuani ja kauhisteltuani tällaista ulosheittomeiniksiä sain selityksen: Ulos-komento kertoo kuvaajille, kenen kuvaa tallennetaan. Juuso ohjaa kuvaajia koko ajan: etsi lähikuva, kamera-ajo vasemmalle, tilttaus yleisöstä parketille...

Jos haluat olla mukana ja oppimassa uutta video-ääni-valo - akselilla, otappa yhteys Myrttisiin...
Ja vielä suosikki nro 3: vasemmalla. Tarkasti ajatellen ryhti, rytmi ja asenne ovat ratkaisevia.

Aina ei tarvita prinsessalookkia: ilo, ilmaisun luentovuus ja hymy ovat paljon enemmän kuin vaatteet)Ethän vaan mua kuvaa?
Jos joku toivoo, ettei itsestä otettu (tunnistettava) kuva näy blogissani, niin lähetä viesti. Poistan kuvan saman tien.


Loppuun vielä ryhmäkuvia useammasta vinkkelistä. Olipa niin tyylikkäät ja hienot Wanhojen Tanssit, ettei ole hetkeen nähty. Näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää talvilomaa kaikille!