torstai 11. helmikuuta 2016

Koeviikkoa ja messureissuja

Messuja - kokeita - digabia -yo-valmisteluja... Lukion sisäilmasta saatiin huolestuttavia tietoja: 15-vuotta sitten sattuneiden vesivahinkojen aiheuttamat kosteusvauriot ovat jääneet kytemään lattioihin. Kellariremontti ei riitä vaan kaikkien muidenkin kerrosten lattiapinnat ja eristeet kaipaavat korjaamista. Katso TÄSTÄ kaupungin tiedote.
Lisätiedoissa kuvia mm Loviisan Let´s Go ja Porvoon DuuniTehdas -messuilta.

Rekvisiittaa leviteltiin tällä kertaan UrbanElements -banderollin päälle. Muutama henkilö tunnisti julisteen ja tuli kehumaan hienoa projektia!

Välillä tulee kierrettyä "kilpailijoiden" tiskejä sillä ajatuksella, että sieltä saa hyviä ideoita. Elimäen lukiolla hienosti värit tekivät esittelypöydälle ilmeen.
Liikenneturvan ajorata ja muistutus: Välitä, muista - ennakoi.

Sähköinen digabi koe, tässä vuorossa maantiede. Koko luokka naputteli kokeet läppäreillään ja tallensi vastauksensa muistitikulle. ATK- gurujen mukaan joidenkin koneiden kanssa tarvittiin pientä säätöä mutta valtaosa kokeen tekijöistä pääsi ilman vaikeuksia tekemään koetta. Hyvä on tätä treenailla niin osataan sitten.

Ja sitten wanhojen tanssien treeneihin. Tässä ryhmässä harjoitteli lähes 40 paria. Kaiken kaikkiaan heitä on lähes 80 paria parketilla. Juuri enempää ei mahtuisi Urheiluhallin parketille.

Ja torstaina - palautuspäivänä - vielä messuiltiin Taidetehtaalla. Aika paljon oli mukana iltapäivällä myös lukiolaisia, etsimässä kesätöitä ja huokaisemassa viimeisen kokeen rasituksista.


Ja huomenna se sitten oikeasti alkaa: YO-kirjoitusten äidinkielen tekstitaitokoe. Olkaa ajoissa paikalla ja muistakaa tehdä hyvät eväät!