torstai 18. helmikuuta 2016

Penkkarit 2016!


 Niin se vaan tämäkin abiryhmä on jo penkkareissa saakka. Mihin tämä aika oikein menee? Vastahan näiden kanssa väännettiin ensimmäisen vuoden kurssitarjotinta.

Lisätiedoista löytyy kuvakoosteena penkkaripäivän tunnelmia.

 Aamulla laitetaan pelivarusteet kuntoon. Tämä tyttöketju lähtee 4-henkisellä ryhmällä taklaamaan vastustajia.

 Tämän vuoden abeilla oli todella monikulttuurinen teema. Uskonnot laidasta laitaan olivat hyvin edustettuina, eläimiä, hirviöitä, StarWars-sankareita. Selvästi oli taas paneuduttu asiaan ja pukujen eteen nähty vaivaa. Hienoja yksityiskohtia!

 Aamupuurosta voimaa päivän koittelemuksiin.
 Viisimetrinen "lahnakäärme" aiheutti vähän päänvaivaa turvamiehille. Hieno viritys! Kahdeksan purkkia spray-maalia ja sopivat varusteet. Hieno lopputulos!


 Tänä vuonna oli ohjelmassa jotain uutta: abit olivat sanoittaneet jäähyväislaulun jonka kajauttivat ruokalan portaikolta ja ylätasanteelta. Todella mukava juttu!


 Ykköset ja kakkoset saivat sopivan määrän huulipunaa muistuttamaan siitä kuka lähtee ja kuka jää.


 Perinteisen abien aamunavauksen myötä lähtölaukaus kohti abi-showta.

 Kiva show! Suuret kiitokset niille, jotka olivat tehneet loistavan videon. Yleisö oli mukana.
 Rehtorit Marion ja Luigin hahmoissa pistettiin tanssimaan. Ja hyvin se sujui. Sitten kohti ajelua. Ihan kamalan kylmä ei tänään ollut mutta jossain välissä saatiin pieniä raekuuroja. Ne ei varmaan penkkaripäivän iloa hyydyttäneet.Ja kun abit on saatu maailmalle suunnataan ajatukset tämän illan Wanhojen Tanssiaisia Urheiluhallilla klo 19. Tervetuloa!