perjantai 20. toukokuuta 2016

Toukokuun auringossa


Kuva: Leena K-U
 Viikko sitten perjantaina Leenan Ympäristöekologian kurssilaiset (BI3) retkeilivät Bosgårdiin.

 Lisää kuvia tästä retkestä löytyy lisätiedoista. Ja muutakin viime viikon aikana touhuiltua.


 Katariina ja Tero - molemmat entisiä LiLun koulupastoreita - tulivat kertomaan terveisiä Thaimaasta. Voit seurata heidän tarinoitaan myös FB:n sivustolta "Me Kongilaiset" .







Kurssitarjottimelta on etsitty opintoja seuraavalle lukuvuodelle. Aikuislinja tarjoaa alkukesästä ja elokuussa mahdollisuuden käydä yo-preppausta lyhyessä matematiikassa ja A-englannissa. Myös päivälukiolaiset voivat näille kursseille osallistua. Ilmoittautuminen tapahtuu Aikun ilmoitustaululla oleviin listoihin (2 krs).


 

 Perjantaina paistoi aurinko. Lukiolainen samettiruusunoranseissa aurinkolaseissaan miettii tulevan viikonlopun ohjelmaa: koeviikkoa varten täytyy aloittaa lukeminen ja sunnuntaina olisi kisareissu Saloon...

 Kuorolaisten teho-treeniviikko alkaa. Esiintymisiä piisaa kevään viimeisellä viikolla.
Retkikurssi käytti perjantain kaunista keliä hyväkseen ja starttasi kohti Emäsaloa. Reppuihin oli pakattu kunnon eväät ja riittävästi makkaraa nuotiopaikalla paistettavaksi.


Varma kevään merkki on ope-huoneessa palapelin rakentaminen. Tässä voi hetken lepuuttaa ajatuksiaan ja mietiskellä muita kuin koulujuttuja.

Kuva: Leena K-U
 Loppukuvat ovat viikko sitten toteutetusta ympäristöekologian kurssin reissusta. Kurssin vetäjä ja kuvien ottaja Leena K-U kertoo:
"Aurinko helli meitä ja luomukarjaan ja kulttuurihistoriaan tutustumisen jälkeen kävelimme luontopolun läpi upeassa säässä. Eväitäkään ei unohdettu."
Kuva: Leena K-U
Kuva: Leena K-U
Porvoon vanhin tammi n. 400 v. Kuva: Leena K-U
Kuva: Leena K-U