keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Toukokuun touhuja

On tultu niin pitkälle toukokuuta, että syksyn 2016 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautumiset ovat ajankohtaisia. Tarkkuutta!
Alkuviikosta - onnistuneen Karjalan-reissun jälkeen - Mediapaja avasi ovensa virallisesti kellarikerroksessa.


 Rony (Master Chief!) oli asialla: upeaa kermakakkua tarjolla! Ja tietysti paikanpäällä leivottua ja koristeltua. Mediapajan tai Video-kerhon, millä nimellä nyt näitä kuvauksen virtuooseja haluaa kutsuakaan, panos on lukiollemme tosi arvokasta. Heidän uurastuksensa on avainasemassa kaikkien juhlien toteuttamisessa ja taltioimisessa. Jatkakaa samaan malliin hyvää työtä! Ja "onnea uuteen tupaan"!


 Syksyn ylppäreihin ilmoittautuminen alkoi tiistaina. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti - Wilma lomakkeen kautta. Tulostettu ja allekirjoitettu lomake annetaan RO:lle.

On tärkeää toimia ohjeiden mukaan! Samaan aikaan on myös LV 2016-17 kurssitarjottimen valinnat ajankohtaisia. Kirjoitukset pitää huomioida kurssivalinnoissa. Ja koska tulevat lukiolaiset aloittavat uuden opetussuunnitelman mukaisilla kursseilla, täytyy myös huomata vanhan ja uuden OPS:n erot. Jos tarvitset apua, kysy aineenopettajilta ja OPOilta. Siirtymävaihe teettää jkv ylimääräistä työtä mutta kaikkiin asioihin löytyy ratkaisu.


Jokke ihaili hienoja valokuvia liittyen ... hmm ... ihan en tarkkaan tiedä mihin. Kuvissa kuitenkin arktisen alueen luontoa Islannista, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Tutustu hienoon banderolliin 2.krs:n aulassa ja kysele lisää ruotsin opettajilta.

Hyvää helatorstaita!