perjantai 12. elokuuta 2016

Liikkuva Lilu - Ohjeita Wsoy:n luokkiin

    
Lukuvuoden 2016-17 valmistelu on vaatinut rutkasti enemmän suunnittelutyötä kuin aikaisemmin. Osa lukiolaisista (opettajat ja opiskelijat) siirtyvät heti lukuvuoden alussa WSOY:n taloon. Opettajista Pietarinen, Heikkilä, Kaski-Uljas, Kiviluoma, Kylmäoja, Alanko ja Suhonen opettavat omat kurssinsa siellä. Asta-OPO siirtyy myös WSOY:n talolle: aamupäivät pääsääntöisesti siellä ja iltapäivät "kotipesässä". "Liikkuva LiLu" on täyttä totta. Lisätiedoissa suunnistamisohjeita ja perjantain muuttotunnelmia.
Kuva
 Opiskelijoille WSOY:n luokat näkyvät lukujärjestyksessä tunnuksella W (luokat W401-W406). Ei haittaa, jos ensimmäisellä kerralla joutuu harhailemaan. Elämä on etsimistä!

Suunnittelutyössä on tärkeää ennakoida mahdollisimman pitkälle kaikki tarpeellinen. Yllätyksiä tulee huolellisesta suunnittelemisesta huolimatta. Suhtaudutaan tuleviin hankaluuksiin ymmärtämyksellä ja joustavalla asenteella. Eiköhän viikon-kahden päästä jo kaikki ole löytäneet oman lukujärjestyksensä mukaiset luokat.

 Perjantaina (12.8.) oli menossa "suuri muutto" Noin parisataa pulpettia siirrettiin LiLulta WSOY:n talon luokkiin.

 Suosittelen sisäänkäynniksi Linnankoskenkadunpuoleista sivuovea (kuvissa). Sisään pääsee myös Söderströmin patsaan takaa olevista ovista. Kaikkien ulko-ovien ikkunoihin on liimattu "LiLu"-opasteita. Muuttomiesten ei tarvinnut haikailla enää kuntosalille tämän päivän muuttorutistuksen jälkeen. Hienoa, että teitte meille luokat valmiiksi ensi viikon koulunalkua varten! Jaakko ja Tomas vetivät nettiyhteyksiä WSOY:n talolle vielä perjantain iltapäivällä. Ihan varmaa ei ole, toimivatko kaikki langattomat yhteydet vielä ensi viikolla mutta ajanoloon kaikki järjestyy.

 Ruotsin luokka (W 401) näyttää jo varsin valmiilta.
Opehuoneeseen tarvitaan kopiokoneen/tulostimen lisäksi ehdottomasti vielä kahvinkeitin!
Uusi ikkuna - uusi näköala ja katsomisen kulma!