maanantai 22. elokuuta 2016

Koulunalkuun liittyy paljon tapahtumia

 Koulunalkuun liittyy paljon tapahtumia. Yksi parhaista on jo 5. kertaa järjestettävät Lilumpialaiset. Kuva ensimmäisen kerran tehtävärastilta. Tapahtuma on tänä vuonna KE 24.8. klo 9-12. Pallokentän tekonurmi (osoite: Lukiokatu 22), Keskuskoulun ja Linnajoen yläkoulun vieressä.

LUKION KUORO

Info ja ilmoittautuminen 23.8. ro-tuokion jälkeen musaluokassa. Lisätietoa täältä:

https://peda.net/porvoo-borg%C3%A5/oppilaitokset/linnankosken-lukio/verkkokurssit/musiikki2/mu9-kuoro
Tanska-projektin info musaluokassa ti 23.8. ro-tuokion ja kuoron infotilaisuuden jälkeen!


Asta-OPO yrittää jakaa työaikaansa WSOY:n talon (aamupäivät) ja LiLu (iltapäivät) välillä. Varatkaa opo-aikaa siitä listasta, mikä sopii omiin aikatauluihinne parhaiten. Aikaa voi myös kysyä Wilman tai fb:n kautta (Asta-OPO Ikonen). Katsotaan, miten tämä lähtee rullaamaan.

 NÄMÄ KANNATTAA NOTERATA (huom! 1.vsk:n opiskelijat myös mukaan!!)
Seili -musikaalin näyttelijöille jaetaan käsikirjoitus samana päivänä tiistaina 23.8.  ro:n jälkeen kuvataiteen luokassa ( kellarikerros ). Jos olet kiinnostunut musikaalin tekemisestä ja näyttelemisestä, ota kiireen vilkkaa yhteyttä draaman opettaja Leila Kiviluomaan!
Lukiossa toimivat näyttämövalaistuksen kurssi ja videokerho sekä äänentoistokurssi kiertotuntikaavion ulkopuolella. Jos olet kiinnostunut näistä kursseista, ota yhteyttä Mauno Myrttiseen ( näyttämövalaistuksen kurssi ja mediapaja-kurssi ) tai Anu Tikka-Blomqvistiin ( äänentoistokurssi).


 Maanantaiaamun kakkutarjoilun järjesti Manu pienen matemaattisen arvoituksen muodossa.
 Sörkassa (WSOY:n talolla) tunneilla kulkevien opiskelijoiden ja opettajienkin kannattaa muistaa K-rapun kellarikerroksessa sijaitseva kahvila. Pikkurahalla (taisi olla 50 s) saa keskiviikkkoaamuisin ostaa puuroa. Kahvi ja pulla maksaa euron!
Koulupäivän päätteeksi opettajia, opiskelijoita, vanhempainyhdistyksen edustaja ym. sidoshenkilöitä kokoontui miettimään ja ideoimaan saneerattavien tilojen käyttöä. Linkin kautta tehtävä pieni kysely on mennyt sekä opettajille että lukiolaisille. Nyt on hyvää hetki laittaa ideoita eteenpäin. Kaikki huimimmat haaveet eivät varmaankaan toteudu mutta kuka kieltää unelmoimasta! Tehdään yhdessä toimiva koulu!!