lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulukuun touhuja
Aina tulee hyvä mieli, kun näkee opiskelijan perinteisillä aseilla tekevän oppimistyötä. Toki läppärit ja digi-materiaalit ovat hieno juttu! Sopivasti molempia ja omaan oppimisen tyyliin passaavalla tavalla.
Anun musaluokassa tapahtuu aina: tässä on menossa workshop äänitysalan gurun (?? nimi puuttuu??) kanssa. Aivan mahtavaa, että muusikot ja ääniryhmäläiset saavat tällaista lisäoppia!
 
Antti "kitaristiguru" H.  hengaili samaan aikaan musaluokassa. Mielestäni paras mainesana lukiomme hienosta ilmapiiristä on, että entiset opiskelijamme käyvät moikkailemassa ja kertoilemassa kuulumisiaan. Ana ei ole ainoa: tällä viikolla on  lukiolla vieraillut useita ex-opiskelijoita. Tervetuloa vaan jatkossakin piipahtamaan ja kertoilemaan kuulumisia. Tulevan vuoden aikana tosin vähän hankalasti parakeissa ja WSOY:n talolla... LiLun FB-sivun kautta pääsee aina seuraamaan lukion viimeisimpiä villityksiä: LINKKI

Seuraavat kuvat Sörkan ikkunoista. Aivan huikeita kuvistöitä ovat opiskelijamme tehneet.  Näihin kannattaa tutustua paikanpäällä, jos tunnit osuvat WSOY:lle.

Tässä yksi työ, jossa on kuvattu matkaa WSOY:n ja Lilun välillä. Hulppeeta!
Ajankohtaisia aiheita unohtamatta!
Seurakunnan tyypit kävivät ilahduttamassa joulukuista päivää tarjoamalla glögiä 1.krs:n aulassa.
3.jakson uusi kilpailu on julistettu: LINKKI


Farewell to LiLu - valokuvaushaasteessa haetaan kuvakulmia LiLusta ennen remonttia. Saman linkin kautta pääset katselemaan edellisen haasteen "Sörkan Portaat" parhaan ja erityismaininnan saaneet videot.

Ja abeille muistutus: viimeiset OPO-tunnit heti tammikuussa. Käydään läpi hakemiseen liittyvät asiat. Parhaiten pääset katselemaan ensi kevään koulutuksia OPINTOPOLUSTA.
Koulun käytäviltä: kätevästi käy näinkin tehtävien tekeminen!
Ja lisää uusia työskentelymoodeja: kansliaan ja rehtorille asennettiin uudet työpöydät, joiden korkeutta voi säätää. Hienoa! Lisää mahdollisuuksia tehdä välillä (tietokone)työtä seisten!Ensi viikolla erityisohjelmaa keskiviikkona: Vesper kulkue 21.12. n klo 23 LiLulta Kirkonmäelle soihtujen kera. Tervetuloa kaikki vanhemmat, ystävät ja entiset opiskelijat!