perjantai 2. joulukuuta 2016

Porkkanoita!

LiLu-Treffeillä torstaina (1.12.) jaettiin kiitoksia ja kunniamainintoja, porkkanoita! Vilkaise lisätiedoista lista huomioiduista.
Alma on yksi itsenäisyyspäiväjuhlan lakitettavista uusista ylioppilaista. Hän myös pitää uuden ylioppilaan puheen juhlassa. Kuvassa Alma lehdistön tentissä. Vilkaiskaa juttu Uusimaasta, sitten kun sen julkaistaan. Seuraava kuvakimara on otoksia Studia-messuilta (keskiviikko 30.11.). Kolmisenkymmentä LiLun lukiolaista oli etsimässä suuntaa tulevaan. Kuvissa ideoita messuständin tekemiseen.
 Tämä oli huippu! LINKKI 

Pekka Hyysalo kertoi elämästään, vammautumisestaan ja tulevaisuuden ajatuksistaan. Ei voi kun ihmetellä, miten tämä nuori mies löytää asioista positiivisen näkökulman. Vilkaise myös Fightback -sivua. Todellista tsemppiä meille, joiden ei tarvitse taistella suurien terveysongelmien kanssa. 
LiLu-Treffien infoja ja kannustuspalkintoja:

Portaat-videokilpailun 1.sija työryhnälle Tommi Pakarinen, Quan Ly, Patrik Larsen ja Tam Nguyen.
LINKKI

Parisenkymmentä videota saatiin kilpailuun, parhaimmat tulevat näkyviin LiLun kotisivulle. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Treffeillä saatiin muistutus istumisen haitallisuudesta! Aina kun voi, kannattaa seisoa, tanssia tai tehdä jotain muuta liikunnallista.

Käytäväkyselyssä Treffien jälkeen opiskelija totesi että "parasta oli Joken tanssi"! 😎


OPKH:n hallitus luki kiitoskirjeen: yli 4.000 euroa on koottu Syöpäsäätiön tilille taannoisen Taksvärkkipäivän tilityksessä. Ei mikään pikkusumma! Hyvin tehty!
Elsa sai kiitokset akvaarion hyvästä hoidosta!
Joken mukaan koskaan ei ole akvaario ollut näin hyvin hoidettu. Hyvä Elsa!
Annille kiitos empaattisesta ja antaumuksellisesta mukanaolosta! Hienoa auttamisen tahtoa löytyy tältä nuorelta naiselta.
Zainille kiitos viestintäryhmältä. Hän antoi oman kuvataidetyönsä koulun käyttöö. Työ on esillä mm. LiLu-Shown mainoksissa. Zainille kiitosten myötä myös tsemppi jatkaa hyvää työtä kuvataiteen ja opiskelun alalla.Hanna sai palkinnon (villasukat!) opettajien "arvaa, milloin Jari-Vaxi ottaa kolan esille" -kilpailussa.Hän arvasi ajan parin tunnin tarkkuudella oikein!  Samassa yhteydessä Hanna halusi myös muistettavan kaikki aniitä, jotka olivat mukana Tanska-projektissa: esiintyjinä, majoittajina ja/tai muuten. ISOT APLODIT kaikille mukanaolle.

Samaan aikaan "Seili"-musiikkiteatterin näytelmän harjoitukset ovat käynnissä. Esitykset ovat huhtikuussa.

Kuva: Leia K.
Kuva: Leila K.

Vielä loppuun Kävely-Kisan parhaat ryhmät:
1. 16F, 2. 16B, 3. 16A.
Erityisporkkanat jaettiin Emmalotalle ja Kristianille, jotka kahdestaan olivat tehneet huikeat askelmäärät!


Seuraavan jakson kilppailu: Farewell to LiLu
Katso lisätiedot LiLun sivulta ja kysy ohjeita kuvis-ope Sirpalta.