keskiviikko 25. tammikuuta 2017

LiLu-Show, Kenia ja muutto!

LiLu-Show 2017 lähestyy! Auditoriossa oli täysi kuhina päällä koko alkuviikon; valoja asennettiin samaan aikaan treenien kanssa. Lisätiedoissa muutama kuva lisää tapahtuman valmisteluista. LINKKI 


Maanantaina oli auditoriollinen Linnajoen koulun oppilaita ja lukiolaisia kuuntelemassa Kenia-infoa. Yhteistyöprojektina LiLun, Laurean ja Linnajoen kanssa kaavaillaan 10 päivän matkaa Taitan tutkimusasemalle Keniaan. Projektin vetäjät Jokke ja Jaana (Linko) sekä edellisellä Kenian-reissulla mukana ollut Venla kertoivat tarkempia tietoja. Ajankohta on kaavailtu lokakuulle, syysloman tienoille. Ihan tarkkaa tietoa kustannuksista ei vielä ole, jotain maksettavaa varmasti tulee.

Nopea kysely kiinnostuneista sai noin 40 kättä nousemaan kuulijoiden joukosta. Hienoa! Lukiolaisia pääsee reissulle n. 10. Kannattaa olla aktiivinen ja osallistua tiedotustilaisuuksiin kevään aikana. Ryhmä kerätään jo kesäkuun loppuun mennessä (jos/kun kaikki projektisuunnitelmat hyväksytään Opetushallituksessa). Ota yhteyttä suoraan jouko.lehmuskorpi@edu.porvoo.fi jos haluat tarkempia tietoja.





"Leevi laulaa Eric Claptonin biisin "Layla" :)) Muitakin upeita biisejä on tulossa. mm. Coldplayn kappale ( Laura ! ) ja huippua kun yksi laulajista kysyi voisiko hänen isänsä tulla bändiin kitaristiksi kappaleeseen Let it be. No näin on nyt tapahtumassa, ekaa kertaa lilu-shown historiassa. Wanhat myyvät kahvia ja mokkapaloja. Shown tuotto menee tietysti äänentoistoon, mutta muusikoiden päätöksellä ainakin yksi opettajan kuukausipalkka lahjoitetaan Malawin kummien kautta Malawiin Nanchirin koululle - opettajan kk palkka siellä on 20€. Luvassa on yllätysesiintyjä! " Anu



LiLu-Shown 2017 saliäänestä vastaa LiLusta aikoinaan valmistunut Janne, jonka tätä nykyä on muusikko ja oman studionsa isäntä. Janne kiertää maailmaa Battle Beast -bändinsä kanssa ja lähtee kiertueelle taas helmikuussa." Anu

Tässä linkki Janne B:n bändin Battle Beast videoon:

LINKKI ja vielä toinen LINKKI



T

Tämä on aina niin upea koko koulun ponnistus. Mukana on taustajoukoissa suuri porukka valojen asentajia (Maija tänään pohti miten uskaltaa korkeanpaikankammoisena kavuta kattoon viemään puuttuvia kannuja), ääni- ja videoporukkaa.

Veera kiipeili näyttämön parvekkeella teippaamassa (viimeistä kertaa!) taustan mustia kankaita. Suurin osa tästä kaikesta pehmeästä materiaalista heitetään keikan jälkeen roskiin. 1,5 vuoden kuluttua ollaan toivottavasti uusissa ja entistä ehommissa tiloissa.

Kuorma kerrallaan muutto etenee. Kaikki, mitä ei voida puhdistaa, heitetään menemään. Toivottavasti opiskelijat eivät joudu roskiin! Väistötiloissa ollaan erillään toisistamme, mikä haastaa meidät satsaamaan yhteisöllisyyteen. RO-tuokioita järjestetään tulevaisuudessa vain 1-2 / jakso. LiLu-Treffit aina jakson alkaessa. Ja tottakai kevään kulttuuripäivä ja Linnankosken patsaan lakitus. Panostetaan näihin yhdessäolon hetkiin!
Lassi ja Peter "vapauttivat" Emmin ennen joutumista roskalavalle. Yhdessä, huumorilla ja joustavuudella selviämme kyllä!
LiLun opetus siirtyy kokonaisuudessaan väistötiloihin perjantaina 10.2.17. Samana päivänä ruokailu siirtyy LyPan ruokalaan.