sunnuntai 29. tammikuuta 2017

LiLu-Show 2017 - sikermä kuvia ja osa videoista

LiLu Show 2017 oli niin uskomattoman hieno ja monipuolinen esitys! Yli 30 esiintyjää, mukana koulun entisiä opiskelijoita, ystäviä, yksi isä!, ja poika/tyttökaverit lisäksi. Kiitos kaikille, suuri kiitos!
Lisätietoihin olen koonnut sikermän torstai ja perjantai-iltojen esityksistä vähän sekalaisessa järjestyksessä. Muutama linkki ja videonpätkä mukana. "Koittakaa nauttia!", niin kuin nykyisin sanotaan.

 Ennen esitystä Anu "The One and Only" -musamaikka briiffaa porukkaa: nyt soitetaan ja lauletaan auntaumuksella, annetaan parasta vanhalle auditoriolle ja kuuntelijoille!

Oli hienoa, että molemmat illat olivat "loppuunmyytyjä". Lukiolaiset, ystävät, perheet 1-70 v. väliltä, ja ilahduttava määrä 9.-luokkalaisia oli paikalla. Erityisesti sydäntä lämmittävät ex-lukiolaiset niin esiintyjissä kuin kuuntelijoissakin. Mukavaa, että tulitte paikalle!


 Dark Times
Anna & Laura voc, Kasperi gtr, Viljari b, Tomi drs

 Taustalla toimivia valo-, ääni- ja mediaryhmäläisiä ei voi kyllin kiittää! Tästäkin tapahtumasta saadaan tallenne, jota voi "Video-Kerholta" ostaa.

Uutena osana Patrikin luomat tekstit ja kuvat heijastettiin esiintyjien yläpuolelle valkokankaalle. Ilman monien eri alojen tietoja ja taitoja ei tällaisia esiintymisiltoja voitaisi järjestää. Reippaasti siis mukaan kaikki ykköset. Aina ei tarvitse olla muusikko tai näyttelijä: mukaan tarvitaan monenlaista osaamista ja tekemistä.

 Sucker of Pain
Milla & Veera voc, Uki gtr, Elias keys, Lukas b, Rasmus drs Mestaripiirros
Nea voc, Niki voc & gtr

 Symphony of Destruction
Henry voc, Henni gtr, Onni gtr, Joel b, Knuutti drs

 Square One
Henry voc, Niko b, Kasperi gtr, Kalle keys, Elias drs

 Kasperin soolo!

Learning to Fly
Henry voc, Elias tr, Samu-Ville gtr, Kalle keys, Kasperi b, Knuutti el.drs. Niko drs


Layla
Leevi voc & gtr, Uki b. voc & gtr, Lukas b, RasmusLet It Be
Miisa, Gabriel, Milla, Anna & Roosa voc, spesial guest gtr, Anu keys Knuutti b, Niko drs Nikolaj pyyhälsi Tanskasta saakka katsomaan LiLu Showta.
Hänen media-taidonnäytettään ja koko "Lungs"-työryhmän hienoa esiintymistä voi käydä vilkaisemassa Can´t Breathe -esityksestä marraskuulta Campuksella.  Runaway ZOO

Suuret kiitokset Juskalle ja Sampolle! Heinoa, että keikkakiireidenne keskellä ehditte piipahtamaan LiLu-Showssa! Runaway Zoon lähimmät esiintymiset löytyvät juuri nyt Helsingistä. Toivottavasti ehditte joskus myös Porvooseen.


 Wanhojen toimikunta ahkeroi buffetissa ja lipunmyynnissä. Niin hyvää mokkapalaa että!
 I was Made for Loving You
Ismael voc, Uki gtr, Janne keys, Joni b, Knuutti drs

Varsinaista videota odotellessa Jannen (kiitos äänistä!) bändin taidonnäyte: Battle Beast


 

Loppupätkän videot vielä uupuu. YouTuben aikaestimaatti kertoo, että kaikki on ladattu (vasta!)  n. klo 0300 mennessä.  Kerään jokusen näytille myöhemmin. 

Suuret kiitokset kaikille esiintyjille, taustaryhmäläisille ja ennenkaikkea maestro-Anulle!