lauantai 11. helmikuuta 2017

Muutto: Liikkuva LiLu!

Viimeviikko on ollut melkoista hullunmyllyä. Alkuviikosta tehtiin vielä 3.jakson kokeita ja keskiviikkona järjestettiin palautuspäivä pelkästään abeille. Muut saavat kokeensa takaisin talviloman jälkeen. Torstai oli virallinen pakkaus- ja muuttopäivä.


LINKKI Uusimaan juttuun "Linnankosken lukio tyhjeni, opiskelu jatkuu parakeissa ja WSOYn talossa" 

 Kaikki LiLusta poiskujletettavat tavarat menevät puhdistuksen kautta. Jokainen pulpetti, tietokone ja tuoli on pesty! Tällä toimenpiteellä pyritään estämään sädesienipölyn siirtyminen parakkeihin.

Tiistaina osallistuttiin Duunitehtaalle OPO-voimilla ja vanhempien tuella =)
Kiitos Marketalle ja Maijalle, jotka muuttokiireiden keskellä ehtivät tämänkin hoitaa!

 Muutosta on ilmassa muussakin koulun toiminnassa. Tässä ovenraosta otettu kuva, missä koe suoritetaan tietokoneella. Näppärästi näytti näpyttely sujuvan.
 Ja samaan aikaan toisaalla kannettiin liikuntasali ääriään myöten täyteen pulpetteja perjantain äidinkielen tekstitaitokoetta varten.

 Tässä pari kuvaa perjantai-aamusta: niin vain on saatu pulpetit, taulu, opiskelijat ja opettaja samaan tilaan heti aamusta alkaen ! Pieniä puutteita on, tottakai. Mutta ne ehdimme selvitellä myöhemmin! Aivan upeaa työtä on tehnyt "muuttokoordinaattorimme" Milja! Uskomattoman nopea ja pitkäpinnainen henkilö, täytyy sanoa!

 Vanhaan osoitteeseen on vielä jäänyt poisheitettävää niin kopio- kuin opehuoneeseenkin.

Kanslia säilyy LiLulla aina yo-kirjoitusten loppuun saakka (maaliskuun loppuun). Kaikki opetus tapahtuu joko WSOY:n tai Ruusupuiston tiloissa.

Penkkarit kyllä biletetään koulun liikkasalissa! Tervetuloa seuraamaan Abi-showta!Vielä kun muistetaan tulossa olevat Vanhojen Tanssit 2017 (Urheiluhalli 16.2. klo 19 ), niin alkaa olla jo tapahtumakalenteri aika täynnä!  Ensimmäisenä kirjoituspäivänä muuttotavarat kulkivat vielä vinhaa vauhtia pitkin koulun käytäviä. Srk oli tullut pitämään abiparkkia ala-aulaan/ruokalaan.
Perjantaina alkoi oma työhuonekin saada vähän kalusteita. Ihmeesti vaan ensimmäiset opiskelijat löysivät työhuoneelle muuttoautojen ja roskalavojen seasta. Elämä opettaa monenlaisia taitoja virallisen opetussuunnitelma ulkopuolelta, kaikille meille!

Loppuun vielä ihana ja aurinkoinen kuva D-parakin seinästä: LiLu on liikkunut!
Kuva: Milja N.