perjantai 21. huhtikuuta 2017

Ruusupuiston kuulumisia

Vähä vähältä Ruusupuiston parakeissa alkaa arki asettua uomiinsa. A-parakin ensimmäiset portaat johtavat kansliaan, rehtoreiden ja erityisopettajan työhuoneisiin. Toisista (keskimmäisistä) portaista sisään ja oikealle löytyvät OPOjen (Marketta ja Asta) työhuoneet, samoin terveydenhoitaja-Päivi ja kuraattori & koulupsykologi. Viimeksi mainitut saat parhaiten kiinni @postilla, Wilmaviestillä tai puhelimella.
 Katsotaas nyt näkyykö tämä Peterin lähettämä videonpätkä blogissa. (Lähetä viesti, jos näkyy. Minulla ei. Mutta johtuu varmaan vanhentuneesta FlashPlayeristä, joka ei suostu päivittymään...) Videonpätkässä huojentava tieto: Linnankosken silinteri on tallessa! Hatutus perjantaina 28.4. klo 10 Kaupunginpuistossa. Lisänä vielä mm. Seilin harjoituksia (lisätiedoissa).
 Pääsiäinen suhahti ohi. Abit ovat jo hävinneet koulun päivittäisestä vahvuudesta, tosin muutamat vielä viimeistelevät puuttuvia kurssejaan. Toukokuun ensimmäisellä viikolla lähtevät listat YTL:lle valmistuvista ylioppilaista (siihen mennessä pitäisi kurssikertymien olla kunnossa!). Toukokuun puoliväliin saakka saadaan vielä jännittää kirjoitusten läpimenoa ja arvosanoja.
Samaan aikaan rehtorit Kaisa ja Juha viilaavat tulevan lukuvuoden kurssitarjotinta kuntoon. Kurssitarjotin aukeaa (lukuvuoden 2017-18 osalta) toukokuun ensimmäisellä viikolla.

 Perjantaina Seilin-musikaaliryhmä treenasi Grandin salissa. Kaikki tarpeellinen on roudattu paikalle. Tämä musikaali ei päästä katselijoita helpolla! Kannattaa tutustua taustamateriaaliin:
Selin saari Wilipedia
Jenni Vartiainen Seili
"Halki synkän veen, lipuu hiljalleen, Seiliin soudetaan, Seiliin soudetaan.Ja määränpää edessä häämöttää, siellä saari on tuomittujen, Jos Seiliin ken joutuu hän Seiliin myös jää, kuolemaan..."
Seili-musikaali, Suomi 100 LINKKI