perjantai 7. huhtikuuta 2017

Varjovaalien kautta uuteen jaksoon

Perjantaina äänestettiin varjovaaleissa LiLun jumppasalin eteisessä. Samallila reissulla hoitui Treffit ja iltapäivällä vielä RO-tuokio.

Terveydenhoitaja Päivi varusti Ruusupuiston A-parakin ope-huoneeseen pienen ensiapukaapin. Nyt voi myös tiistaisin ja torstaisin saada äkillisessä laastarin/päänsärkylääkkeen tarpeessa helpostusta. Kiitos Päiville tästä!Topakasti olivat vaalivirkailijat paikoillaan tarkistamassa äänioikeutta ja jakamassa äänestyslippuja. Kiitokset yhteiskunnallisten aineiden opettajille,, jotka olitte saaneet tämän aikaan vaativissa aikatauluissa  ja olosuhteissa!

 Ehdokkaiden nimiä ja numeroita tarkistettiin huolella ennen äänestämistä.


 Viimeisenä vielä leima lippuun ja ääni uurnaan. Eihän se tämän vaikeampaa ole. Isompi juttu on päättää, kenelle äänensä antaa.

Treffien viime jakson kilpailussa "Tuli hyvä mieli kun..." palkittiin Reetan teksti. Onnea!

 Rehtori haastatteli Neeaa, jolla on nuoresta iästään huolimatta jo varsin vankka yhteiskunnallisen vaikuttamisen tausta. Hän on toiminut mm. nuorisovaltuuston puheenjohtajana ja ollut mukana opiskelijakunnan hallituksessa. Neea kannusti kaikkia nuoria äänestämään heti kun saavat siihen mahdollisuuden.
 Jumppamaikkojen kiitokset säbä ja kaukalopallo-turnauksiin osallilstuneille!

 Sirkka ja Mauno haastateltavina: näillä mahtavilla maikoilla riittäisi juttuja kerrottavaksi pidemmäksikin aikaa. Opiskelijat kuuntelivat tarkasti, lähes hiiskahtamatta.

 Jouko kertoi ensi syksynä toteutettavasta Kenian-projektista. Seuraava tapaaminen maanantaina 24.4. klo 13.30 RUUD12.

Kansainvälisyyttä saadaan lisää, kun viikolla 17 (23.4.-27.4.) ryhmä pietarilaisia Koulu 32 opiskelijoita tulee vierailulle Porvooseen. Nyt on tärkeää saada opiskelijoille majoittajia! Ilmoittautukaa Leena Alangolle, jos haluatte olla mukana vierailun järjestämisessä (suunnitteilla mm. Heurekaan tutustumista, Geo-kätköilyä ja Helsinkipäivää). Vierailun työkieli on enlanti, joten venäjää ei tarvitse osata (joskin se on etu).

SEILI-musikaali! LiLun näytös 27.4. klo 13.30 ja yleisölle avoin esitys klo 19 samana iltana (lippu 15€)

Samaan aikaa Seilin musikaaliporukka roudaili tavaroita jumppasaliin. Tulevana viikonloppuna perjantaista alkaen ryhmä vetää pitkiä treenejä.

 Ja sitten vielä iltapäivän RO-tuokio. 2.vuosikurssilaisia muistutettiin tulossa olevista YO-ilmoittautumisista. EA10-kurssi järjestetään myös kesäkuun alussa (+elokuussa) kesäkurssina. Katso ilmoittautumisohje Willma-viestistä.

Muita muistettavia asioita:
- ei ruokailuun ennen klo 11.45
- ei turhaa oleilua LyPan tiloissa


Tulevana viikonloppuna on palmusunnuntai. Itäisen perinteen mukaan tuona sunnuntaina lapset kävivät virpomassa naapureitaan ja sukulaisiaan. Ja viikon päästä on pääsiäinen (ja pääsiäisloma!). Toivotetaan toisillemme terveyttä, iloa ja onnea!

Maailman tapahtumat ovat yllättävällä tavalla liikauttaneet läheltä myös meitä. Tänään iltapäivällä saimme kuulla Tukholmassa tapahtuneesta iskusta. Heti tuli mieleen, että iso joukko abeja on juuri samaan aikaan ollut Tukholmassa risteilyllä ja viettänyt päivää kaupungilla. Tulkaa ehjinä takaisin!