maanantai 13. kesäkuuta 2011

100 uutta tietokonetta!


100 uutta tietokonetta tietokone- ja opetusluokkiin!

Teemulla on kädet täynnä piuhoja kun hän virittelee lukion tietokone- ja opetusluokkiin uusia koneita. "Ahtaamman näköistä ainakin tulee, uuden koneen näyttö kun on suurempi kuin entisen", Teemu sanoo. Saman verran koneita on kuitenkin tarkoitus saada mahtumaan tietokoneluokkiin kuin ennenkin. Lukion tietokonekanta on ollut Porvoon kouluista häntäpäässä, nyt tähän tulee korjausta!
"Toivottavasti kukaan ei kuvat nähdessään muista, että olikin se kallisarvoisen tärkeä työ tallennettuna juuri tuossa kohdassa aikaisemmin olleen koneen kovalevylle. Se on niiden menoa nyt!", Teemu naureskelee.

Lukiossa toivotaan OPH:n ylimääräistä rahoitusta muuhunkin opetuskalustoon: dataprojektori pitäisi nykykoulussa olla jokaisessa luokassa kiinteänä asennuksena! Samoin 1-2 älytaulua/koulu, enemmän dokumenttikameroita luokkissa, uusia opetusohjelmia kuvataiteessa ja musiikkissa sekä uusia kannettavia tietokoneita. Kaikki em. on toivelistattu ja nyt odotellaan myönteisiä rahoituspäätöksiä!

Linnankosken lukion sivuilta löytyy LV 2010-2011 toimintakertomus! Käykääpä lukaisemassa ja ihmettelemässä miten paljon saatiin kaikenlaista aikaiseksi:

http://www.peda.net/veraja/porvoo/linnankoskenlukio/toimintakertomukset/vuosikertomus_20010_2011