tiistai 25. lokakuuta 2011

JO!päivän suunnittelu hyvässä vauhdissa


JO! päivä Porvoon Campuksella tiistaina 15.11.2011 klo 13 - 19.


JO! päivän suunnittelussa ovat olleet mukana kaikki Porvoon ja suurin osa itäisen Uudenmaan toisen asteen oppilaitoksista.
Messutapahtumaan Campukselle ovat tervetulleita niin 9.-luokkalaiset, heidän vanhempansa kuin kaikki muutkin oman paikkakunnan opiskelumahdollisuuksista kiinnostuneet.


Mukana ovat Amisto - Askola, Perämiehentie, Lovisa ja POMO-talo, Porvoon kauppaoppilaitos, Porvoon terveydenhuolto-oppilaitos, Inveon, Practikum, Borgå Gymnasium, Askolan lukio, Linnankosken lukio, Haaga-Helia AMK, Laurea AMK, Lappeenrannan yliopisto...


Varmaan joku kouluista vielä puuttuu, mutta lisään sitä mukaa kun muistan... Haaga-Helian opiskelijaryhmä toimii Michael R:n johdolla tapahtuman käytännön järjestelyistä huolehtivana tahona. 


Tarkoitus on, että jokainen koulu saa itselleen joko Campuksen ala-aulasta tai läheisistä luokkatiloista esittelypaikan. Aulassa sijaitsevalla lavalla voivat koulut kertoa toiminnastaan. Campuksen kahvilassa voi käväistä kahvilla ja kuunnella samalla eri oppilaitosten esiintyjiä. Luvassa on ainakin Amistolta Stand Up -komiikkaa. LiLusta stage-Maiju ja stage-Juska esiintyvät omien säestäjiensä kanssa.


Peruskoulujen OPOt ovat paikalla kertomassa siitä, miten toisen asteen yhteishakujärjestelmä toimii käytännössä ja antamassa neuvoja.


Toivotaan, että mahdollisimman moni löytää tämän mukavan ja lähellä sijaitsevan Jatkokoulutus tapahtuman!!


FaceBook: JO! Jatko-opintopäivä/Fortbildningsdag Porvoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti