torstai 13. lokakuuta 2011

Stagelaiset esiintyivät Senioreiden illassa



 Perinteiseen tapaan Linnankosken Seniorit kokoontuivat lukiolla vuosikokoukseen ja illanviettoon. Esillä oli tulipalosta 1952 pelastunut päiväkirja, joka nyt palautui takaisin lukiolle.

http://www.linnankoskenseniorit.net/

Linnankosken  lukion ja Porvoon yhteislyseon seniorit ja alumnit ry (lyhyesti: Linnankosken seniorit) kutsuu kaikki entiset opiskelijat, opettajat ja kannatusjäsenet mukaan toimintaan, jolla ylläpidetään lukion perinteitä, edistetään entisten oppilaiden ja lukion toiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden ja tahojen yhteydenpitoa ja kannustetaan ylioppilaita stipendein. Tervetuloa jäseneksi!

Uudet ja vanhat lukiolaiset kohtasivat, kun 16 Stagen esiintyjää jäi vielä 4 tuntia kestäneiden harjoitustensa jälkeen esiintymään senioreille. Nopeasti vain kutrit kuntoon ja huuliin kiiltoa!






Seniorit palkitsivat esiintyjät kutsulla herkullisennäköiseen illalispöytään ja tuhdilla annoksella Brunbergin pusuja.

Ryhmä alkaa olla tosiammattilaisia: pienet taustanauhan katkeilemiset eivät hyydyttäneet esitystä, vaan "show goes on"! Anu T-B:llä ja Luca G:llä on hyvä ote: tulokset kuuluvat ja näkyvät!

PS: Videosta tuli aika onneton. Syy ei ole esiintyjissä vaan onnettomassa kamerassani. Hyvä meiniki ja jammailu mielestäni näkyy kuitenkin mukavasti yllä olevassa pätkässä. Jos YPL on sitä mieltä, että se olisi parempi ottaa pois, niin teen sen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti